bios güncelleme sorun açılmama

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,675
9,469
4,401
gigabyte efi kullandığım için bundan olabilirmiş
Söylenen o değil. Deniyor ki: "Bir MSI anakart kullanıyorsunuz, peki neden Gigabyte'a özel ACPI yamaları kullanıyorsunuz?
Kullandığınız efi ACPI/Patch sekmesine bakın orda Gigabyte için kullanılan yama/yamalar olduğu belirtiliyor.
Ayrıca hem UTPMap hem de USBMap.kext'i neden birlikte kullanıyorsunuz.?
Cihazınızda böyle bir donanım olmadığı halde neden SSDT-i225V.aml table kullanıyorsunuz?
Son sürüm Lilu'da bu destek zaten varken neden -lilubetaall boot komutunu kullanıyorsunuz?
Son olarak neden SIP devre dışı?

BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz

mumin16

PADAVAN
8 Ocak 2018
173
40
271
46
Son bir soru; oradaki arkadaş bir efi hazırlamış bana, bunu gigabyte üzerinden mi yapmış yoksa o da fark edip MSI için mi düzenlemiş EFI'i
After AGESA ComboPI 1.0.0.7a updated bios, my system isn't open. what could be the problem? | AMD OS X - Empowering your Mac with AMD Innovation. (amd-osx.com)
son güncel biosla sistemi başlatabildim şu ekteki efi ile amabu sefer windows mavi ekrana düşüyor başlarken acpi bios hatası diye.
6900XT + 7900X sistem için EFI dosyası oluşturmak | Technopat Sosyal

Benim efi ile bu efi arasında bir fark var ve güncel biosla kullanmamı sağlıyor. Ama bir şeyler varki bu sefer windows'u pert ediyor. Yardım etmek isteyen olabilir mi?

Son düzenleme:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler