X570-A Pro Anakartıma BIOS update yaptıktan sonra sistem açılmadı, daha önce de BIOS yükseltmelerini yapmıştım ama sorunla karşılaşmamıştım. BIOS ayarlarını yaptım ama şimdi sistemi açamıyorum. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
NVRam Reset ile ekli config.plisti deneyin.
Bios ayarları doğru görünüyor. Ancak son bios güncellemesi sonrası SecureBoot/Disable mı kaldırılmış? Sistemin ön yüklemeye başlamaması bununla ilgili de olabilir.
Bios ayarları doğru görünüyor. Ancak son bios güncellemesi sonrası SecureBoot/Disable mı kaldırılmış? Sistemin ön yüklemeye başlamaması bununla ilgili de olabilir.
Evet hocam BIOS güncellemesi ile alakalı yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var ve çözüm eski BIOSa geri dönmek. Ben de eski BIOS u geri yükledim sorun çözüldü.
hocam yeni konu açmak istemedim buradan devam edebiliriz herhalde. şimdi ben işlemciyi değiştirdim aslında BIOS updateyi de onun için yapmıştım. işlemci R7 5700x3d oldu. config değiştirdim ama bu ekranda kalıyorum.
Ekran görüntüsü.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.