Merhaba, windows kurulu diski de çıkardım sadece macos kurulu disk takılı olmasına rağmen boot ekranında "no name" isimli bir disk görünüyor efi haricinde. Bunu nasıl gizleyebilirim?
Hayır "sade macos" yazan a tıklayıp giriyorum. Usb de takılı değil. Hersey kurulu hazır. sadece bu bölüntu gibi no name disk kaldı. Bi zararı yok ama rahatsız edici opencore da bir ayar var mi bunu kaldırabilecegim ?
Sistemi açın ve Terminali çalıştırın, diskutil list komutu ile görelim ne olduğunu. Diskten ayrılmış bir bölüntüdür büyük olasılıkla.
Disk İzlencesi ile bölüntü eklenip silinebilir.
işterinde makine yarın göndermeye çalışırım üstad. hatırladığım kadarıyla 100mb efi bölüntüsü vardı bir de 16mb sanırım bir bölüntü vardı. ben o bölüntüyü de sildim o mu yapıyor acaba diye partition magic ile. bişey değişmedi.
"no name" isimli bölüntü sadece windows disk te var onu kasadan çıkarıp girmeme rağmen ilk attığım görseldeki boot ekranı çıkıyordu karşıma. başka "no name" isminde bölüntü göremedim diskutil list yazınca
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.