Boot esnasında ikinci elma logosunda kalıyor

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
55
Hataları en aza indirgedim fakat açılışta ikinci elma logosunda kalıp bekliyor ve bir süre sonra kararıyor ekran. Bütün hataların görülebilmesi için vebose modla açılırken ki halini videoya çektim ve aşağıdaki adrese yükledim. vm swap create file failed ile ilgili olabileceğini düşünüyorum, emuvariableuefi-64.efi ve HackrNVMeFamily-10_12_5-spoof gibi bir kext'ide denedim fakat bu hatadan kurtulamadım.

9470m'de usb3 kapıları olduğu için clover/devices/usb kısmınıda kullandım fakat sonuç alamadım. Daha başka ne nedeni ve çözümü olabilir bilmiyorum bu nedenle açılış videosunu yükledim.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Grafik ile ilgili hata gibi görünüyor. Kullandığın yamaları DSDT / SSDt vs varsa bunları silip dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: aufuk1

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
55
Evet bende bunu yapmayı düşünüyordum. Aklımda birkaç soru var bunu yaparken izleyeceğim yöntemle ilgili. Birçok kext'de yüklendi çünkü ve 9470m ugun config.psit dosyası içinde mesela; clover configurator'den bakarken acpi/patches kısmında birçok yama var ve bunlar kernel panik yaratıyor sade olarak kullanınca. Bütün efi klasörünü ve bu config.plist dosyasını bir kenara ayırıcam ama efi'yi yeniden oluştururken dsdt'siz hata vermeyecek bir config.plist bulmak ve diğer şeyler biraz tecrübe ve yardım gerekiyor.

----------------
Daha fazla sierra üzerinde uğraşmak istemiyorum, sadece açılışta usb takınca sorunsuz açılıyor ve çalışıyor. Mojave 10.14.2 güncellemeside çıkınca mojave kurmaya karar verdim, o zamana kadar böyle devam ederim :)