Bootcamp / DUAL Boot HFS+ desteği...

sxpal

APPRENTICE
20 Kas 2017
61
6
21
43

Yukarıda paylaşmış olduğum video'da DMIEDIT ile bios version numarasında bir değişiklik yaparak, apple'ın kendi bootcamp yazılımını windows üzerine kuruyor bu arkadaş. Altta yazılan yorumlarda Windows 10 üzerinde de geçerli olduğunu belirtmiş. Paylaşım yaptığı google drive linkinin içerisi boş o yüzden denemesini yapamadım. Gerekli dosyalara erişebilenler buradan paylaşırsa denemesini yapabilirim, yada konuyu daha önceden tecrübe etmiş olanlar varsa tecrübelerini aktarabilirler.

ParagonHFS veya MacDrive gibi paralı yazılımlarla bunu yapmak yerine, bu arkadaşın yöntemi işe yararsa güzel olabilir.

sxpal

APPRENTICE
20 Kas 2017
61
6
21
43
Üstad epey uğraşıp dosyaları buldum. Bize sonucunu bildirirsen hatta bu konuda bir rehber yaparsan çok memnun oluruz.

Başarılar...

FİLES
Harikasın, hemen indirip denedim. Ancak DMIEDIT yönetici olarak çalıştır dememe rağmen. Müsade etmedi değiştirmeye. Version 1.25 diyor indirdiğim dosyada, videoda 1.35 gözüküyor bununla ilgili veya Asus 200 serisi bir anakart kullandığım için olabilir.

Ekli dosyalar

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler