Boş config.plist

9 Tem 2017
218
62
251
30
Hocam mount yaptıktan sonra open deyip efinin içindeki clover dosyasını yedekleyip silmem gerekiyor değil mi? Ayrıca nvidia web driver yüklemiştim tekrar yüklememe gerek var mı?
Evet EFI içerisindekini yedekleyeceksin ve sileceksin. Direk CLOVER klasörünü USB'ye atarsan sistemi açamazsan USB ile başlatıp değiştirme şansın olur. Ben genelde öyle yaparım.
Hayır yüklüyse gerek yok, oradan NVIDIA Web Driver'i seçin ve yeniden başlatın. Açılış sırasında "Verbose" modunda açarsan NVIDIA görünmeyebilir ona dikkat et.

Talhaberber

APPRENTICE
1 Şub 2018
59
0
0
29
Hocam sizin dosyasınızı koydum verbose modu kapatıp girdim ancak yine aynı. Verdiğiniz dosyayı flash bellekteki ile mi değiştirmem lazım flash bellekten boot yaptığım için? Böyle bir değişiklik olmadı çünkü.

Hocam ben şu video referans aldım ancak 21. dakikadan sonrasını uygulamadım. Bununla ilgili bir şeyler olabilir mi?

9 Tem 2017
218
62
251
30
Sistemi HDD ile başlatıyorsunuz değil mi? USB'yi çıkarıp bilgisayarı açarak macOS'a ulaşabiliyor musunuz?

taluyka

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
27 Şub 2017
574
360
251
40
Talha kardeşim bak kafan çok karışmış. :)

Arkadaşın verdiği dosyaları Harddiskindeki EFI'ye koyacaksın. Sistemi USB'den açtığın zaman harddiskteki EFI içeriğinin bir hükmü kalmaz.

Sonra flaşı çıkartacaksın ve sistemi USB olmadan başlatıyor mu başlatmıyor mu ona bakacaksın.

Anakart Modeli
ASUS Z170-A
İşlemci Modeli
i7-6700K
Grafik Kartı
Skylake HD 530
Ağ Aygıtları
i219-V
Disk ve RAM
256 GB SSD & 1 TB HDD & 500 GB HDD, 16 GB DDR4 2133 MHz
  • Like
Tepkiler: ResidentBomb

Talhaberber

APPRENTICE
1 Şub 2018
59
0
0
29
Hayır hocam ulaşamıyorum tabiiki flashsız. Flash takılıyken ordan UEFI GENERIC USB FLASH DISK PARTITION 1 i kullanarak bootluyordum.

videonun devamındakileri de uygulayıp ondan sonra mı yapmalıyım?

Easy UEFI ile falan halletim o flashsız bootu artık flashsız boot oluyor ancak ekran kartım hala sorunlu. Başka varyasyonlar denebilir mi Clover için ?

Talhaberber

APPRENTICE
1 Şub 2018
59
0
0
29
Hocam pc tamamen kapandı. Sonra bir geldim çalışıyor tüm grafik sorunları çözülmüş ve graphics: gtx 1050 ti 4gb yazıyor. Siz nasıl bir kralsınız ya hocam valla Allah razı olsun ne zamandır uğraştığım bir problemdi. Ne desem boş ya helal olsun

9 Tem 2017
218
62
251
30
Hocam pc tamamen kapandı. Sonra bir geldim çalışıyor tüm grafik sorunları çözülmüş ve graphics: gtx 1050 ti 4gb yazıyor. Siz nasıl bir kralsınız ya hocam valla Allah razı olsun ne zamandır uğraştığım bir problemdi. Ne desem boş ya helal olsun
Rica ederim. İyi Hackintosh'lar.

@montezuma Sorun çözülmüştür.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler