Casper Nirvana Bilgisayarım Uyumlu mu?

anilcan

APPRENTICE
3 Tem 2019
2
0
1
Merhabalar,

Bilgisayarıma uyumlu olması durumunda high sierra sürümünü kurarak bu işletim sistemini denemek istiyorum. Sistemimde 500 gblık boş bir kısım bulunmakta biçimlendirilmemiş o alana kurulum yapacağım.

Bilgisayarımın Satış Linki: Casper Nirvana CN.HSD4712B Intel Core i7 4712MQ 2.3GHz / Fiyatı

İşlemci: Intel Core i7 4712MQ 2.3GHz
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 940M (2GB)
Wi-Fi: Realtek RTL8723AE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC
Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller
Ses: Realtek High Definition Audio

Bu sisteme bu sürümünü yüklemem sıkıntı yaratır mı?

- Bu linkteki videodan yükleyeceğim ( HS_10136_LT.raw.zip -Yükleyeceğim Sürüm )

Teşekkürler

ozukoc

PADAVAN
18 Tem 2017
120
39
71
35
Wifi kartın uyumlu değil değiştirebilirsin ya da usb wifi alabilirsin bunun için. Onboard ekran kartın varsa onu tanıtabilirsin Haswell için intel hd4600 olması lazım ve bu durumda nvdia ekran kartını tanıtamazsın. Detaylı aida64 programı ile rapor alıp paylaşabilirsin. Onun dışında biraz uğraş araştırma ve sabırla kurabilirsin.

anilcan

APPRENTICE
3 Tem 2019
2
0
1
Cevabınız için teşekkürler. Başka bir sürüm kullandığımda da wifi kartımı tanıtabilir miyim? Ayrı bir wifi tarayıcı almak istemiyorum.

Teşekkürler

ozukoc

PADAVAN
18 Tem 2017
120
39
71
35
Maalesef wifi kartın desteklenmiyor. Hiç bir sürümde kullanabileceğini sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: anilcan

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
Bu link üzerinden uyumlu wifileri görebilirsin. Half mini pcie oluyor sizin wifi kartınız. Çok ucuz fiyatlara uyumlu model bulabilirsiniz. AR5B95 kullanıyordum.

ozukoc

PADAVAN
18 Tem 2017
120
39
71
35
Ben de bu kartı sipariş ettim. Direk yerleşik tanınmıyor ama yamalarla her özelliği uyumlu çalışıyor mojave dahil.

• Like
Tepkiler: anilcan