Merhaba aranıza yeni katıldım.
elimde eski laptop olarak kullandığım yakın zamanda m2 ssd alıp ve 4 gb ram takıp 8 gb e yükselttiğim canım laptopuma bateri çalarken logic x kullanabilmek için mac os kurmak istiyorum sürümü önemli değil ancak benim için wifi, kamera ve usb portlarından en az birinin çalışması gerekiyor ses kartı bağlıyorum çünkü kayıt almak ve online ders vermek için.
elimdeki cihaza mac os kurabilir miyim nelere ihtiyacım var ?
wifi kartının üzerindeki yazanlar AzureWave AW-NB159H modeli bir wifi kartı.. bu çalışır mı yoksa ekstra usb ile çalışan wifi adaptör kullansam olur mu ?,
şimdiden teşekkür ediyorum
elimde eski laptop olarak kullandığım yakın zamanda m2 ssd alıp ve 4 gb ram takıp 8 gb e yükselttiğim canım laptopuma bateri çalarken logic x kullanabilmek için mac os kurmak istiyorum sürümü önemli değil ancak benim için wifi, kamera ve usb portlarından en az birinin çalışması gerekiyor ses kartı bağlıyorum çünkü kayıt almak ve online ders vermek için.
elimdeki cihaza mac os kurabilir miyim nelere ihtiyacım var ?
wifi kartının üzerindeki yazanlar AzureWave AW-NB159H modeli bir wifi kartı.. bu çalışır mı yoksa ekstra usb ile çalışan wifi adaptör kullansam olur mu ?,
şimdiden teşekkür ediyorum
- Laptop Modeli
- Casper Nirvana c500
- Anakart Modeli
- 14CPE5043424 CASPER BILGISAYARSISTEMLERI A.S 26A2E370-84AF-81E4-29B2-0071C2118C97
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-5200U @2.20 GHz 2201 MHz 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 5500
- Ses Kartı Modeli
- Realtek High Definition Audio Donanım kimliği: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1B0A2246&REV_1002
- Ağ Aygıtları
- AzureWave AW-NB159H
- Disk ve RAM
- 120 GB SSD 500 GB HDD 8 GB DDR3 1600MHz SODIMM