Merhabalar, aşağıda donanım özellikleri yazan cihazıma macOS Catalina kurdum.
Kurulum sorunsuz ve hızlı olmasına rağmen bir yerlerde ( clover config ) de hata yapıyorum galiba çünkü olur olmaz zamanlarda nadir de olsa bilgisayar donuyor, mouse dair her şey donuyor, yardım ederseniz sevinirim, bütün bilgileri google drive attım indirip bakmak zahmetinde bulunursanız çok memnun olurum
Not : Bu konularda fazla bilgim yok , eğer yardım eden arkadaş çıkarsa açıklayacak arkadaşın biraz ayrıntılı açıklama yapmasını rica etsem umarım ayıp olmaz
konuları inceledim ama bir çözüm olmadı ve bulamadım,
İşlemci : intel i7 3770
Grafik Kart : Gtx 760
Mb : GA-Z77-D3H (rev. 1.1) ( gigabayte )
Hdd : AData ssd
Config ve Efi Bilgileri :
drive.google.com
Bende ki bu sistemde en iyi şekilde ve donma yaşamadan cloveri nasil ayarlayabilirim
Şimdiden Teşekkürler
Kurulum sorunsuz ve hızlı olmasına rağmen bir yerlerde ( clover config ) de hata yapıyorum galiba çünkü olur olmaz zamanlarda nadir de olsa bilgisayar donuyor, mouse dair her şey donuyor, yardım ederseniz sevinirim, bütün bilgileri google drive attım indirip bakmak zahmetinde bulunursanız çok memnun olurum
Not : Bu konularda fazla bilgim yok , eğer yardım eden arkadaş çıkarsa açıklayacak arkadaşın biraz ayrıntılı açıklama yapmasını rica etsem umarım ayıp olmaz
İşlemci : intel i7 3770
Grafik Kart : Gtx 760
Mb : GA-Z77-D3H (rev. 1.1) ( gigabayte )
Hdd : AData ssd
Config ve Efi Bilgileri :
EFI.zip
drive.google.com
Bende ki bu sistemde en iyi şekilde ve donma yaşamadan cloveri nasil ayarlayabilirim
Şimdiden Teşekkürler
Ekli dosyalar
-
163 KB Görüntüleme: 354
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Anakart Modeli
- MSI 460M MORTAR
- İşlemci Modeli
- Core i5 10400
- Grafik Kartı
- Rx 580 4GB
- Ses Kartı Modeli