Catalina Kurulum Sorunu Lenovo Idepad y510p

ZihniE

APPRENTICE
23 Tem 2020
2
1
21
Merhaba,
Windows kullanıcısı olarak, Hackintosh konusunda bilgim yoktu. Ancak, son iki haftadır, gerek yabancı -Morgonaut (
), hackintopshzone.com, hackintoshshop.com- gerek yerli -osxinfo.net, technopat.net- sayfaları incelememe ve video/rehberlere birebir uyarak türlü denemeler -niresh versiyonlarından ve apple'ın vmware'de kurulu catalina'sından orijinal dosyayı, transmac'le ya da vmware'deki catalina disk utility ile- oluşturmama rağmen bir türlü başarılı sonuç alamadım. USB intaller ile açıp, SSD üzerine Catalina kurmayı planlıyorum.
Windows üzerinde, BDUtility ile ya da Vmware'deki guest Catalina üzerinde disk Utility üzerinden çift partition'a sahip 16 GB USB belleği oluşturuyorum. EFI bootloader'la yüklemeleri yapıyorum. Kext dosyalarını koyuyorum. Clover Configurator ile tarif edilenleri yapıyorum. Forumda yer alan macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu linkinden, Intel HD4000 için konan config.plist'i EFI/clover dizinine atıyorum ancak, boot edemiyorum.

Nedir yanlış yaptığım, yardımcı olabilecek biri olursa, sevinirim.
İyi akşamlar...

Ekli dosyalar

Laptop Modeli
Lenovo IdeaPAd y510p
İşlemci Modeli
i7-3632QM
Grafik Kartı
2 GB GeForce GTX755M
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
Atheros
Disk ve RAM
1 TB HDD + 480 GB SSD, DDR3 16 GB RAM

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
BU EFI ile dene. Sonuç alamazsan hata görselini paylaş.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: mehmetyuksel

ZihniE

APPRENTICE
23 Tem 2020
2
1
21
Öncelikle, ilginize teşekkürler.
Daha önceden USB diskte yer alan BOOT ve CLOVER dizinlerini silip, yukarıdaki linktekileri kopyalayarak -boot menüden USB'yi en üste getirip- boot ettim. Herhangi bir aksiyon olmaksızın, default OS -Windowss- açıldı.

Laptop Modeli
Lenovo IdeaPAd y510p
İşlemci Modeli
i7-3632QM
Grafik Kartı
2 GB GeForce GTX755M
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
Atheros
Disk ve RAM
1 TB HDD + 480 GB SSD, DDR3 16 GB RAM
  • Like
Tepkiler: mehmetyuksel

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Verdiğim EFI öncesinde aldığın hata nedir peki? Yine aynı şekilde direk olarak Windows'mu geliyor? Ek olarak Clover boot menü gelmiyor mu?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet