Merhaba @KaoS hocam isteğiniz üzere ve aynı şekilde yaşayan arkadaşlarında olduğunu gördüğümden dolayı konu açmaktayım. Asus N56VZ için Başarılı Catalina kurulumu yapıp forumda da paylaşmıştım. “Çoklu İşletim Sistemi Kurulumu“ videonuzu uygulayarak Windows 10 kurulumu yapmaya çalıştım ama ne denediysem disk seçimi ekranından sonra kurulum aşamasına geçeceğim sırada
“Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı. EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın.”
Uyarısı almaktayım ve kurulumu gerçekleştiremiyorum. USB belleğimi FAT32 olarak yaptığım halde BIOS ayarından tutun flashı yeniden yapılandırma gibi bir çok aşamayı denememe rağmen bu hatayı alıyorum. Bios da HDD macOS X olarak kaynaklı olduğundan olabilir mi? “Add Clover boot options for all entries” ve “Remove all clover boot options” yapıp her ikisiyle de denedim hatta BIOS’ta ssd ve HDD’ yi göstermek için “Add boot” ile göstermeme rağmen aynı hatayı almaya devam ettim. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Bilgisayarıma yaptığım Catalina Kurulumu ve BIOS ayarları video da mevcut
“Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı. EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın.”
Uyarısı almaktayım ve kurulumu gerçekleştiremiyorum. USB belleğimi FAT32 olarak yaptığım halde BIOS ayarından tutun flashı yeniden yapılandırma gibi bir çok aşamayı denememe rağmen bu hatayı alıyorum. Bios da HDD macOS X olarak kaynaklı olduğundan olabilir mi? “Add Clover boot options for all entries” ve “Remove all clover boot options” yapıp her ikisiyle de denedim hatta BIOS’ta ssd ve HDD’ yi göstermek için “Add boot” ile göstermeme rağmen aynı hatayı almaya devam ettim. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Bilgisayarıma yaptığım Catalina Kurulumu ve BIOS ayarları video da mevcut
- Laptop Modeli
- Asus N56VZ-s4402h
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 3610QM
- Grafik Kartı
- HD Graphics 4000 Intel | NVIDIA GeForce GT 650M 4GB DDR3 128 Bit
- Ağ Aygıtları
- Qualcomm Atheros AR8161 Gigabit Ethernet & DW1550 (Mevcut olan Centrino N 2230 değiştirildi)
- Disk ve RAM
- Lexar NS100 256 GB SSD & 1TB HDD | 16 GB DDR3 1600 MHz