Arkadaşlar ucuz yollu ofise hackintosh yapayım dedim, mining'de hoşafı çıkmış 2.el 580 alacağıma sıfırını aldım(çin kökenli). Güm hackintosh görmüyor, rx 580'nin bazı modelleri artı bu son çin 580leri olmuyormuş direkt. Endirekt çözüm olarak başka marka modellerin romlarını atmadan bahsediliyor. Denedim 4-5 tanesi olmadı, daha da denemeye devam. Ama sakın siz denemeyin eğer işlemcinin dahili gpu'su yoksa. Yoksa geri yüklemede sıkıntı yaşarsınız(tabi orjinal rom'un yedeğini alın).
Velhasıl başka bir yöntem paylaşılmış şurada, ustalar bakabilir mi yardım etmek ister mi?
deviceproperties'den bir geçici rom patch eklemiş sanırım. Sevgiler saygılar.
Arkadaşlar başka rom atma denemelerimden vazgeçip yeni arayışa girdim ve devamdeki linki buldum ve artık çalışıyor sistemim, ihtiyacın olan olur diye paylaşayım:
www.tonymacx86.com
Velhasıl başka bir yöntem paylaşılmış şurada, ustalar bakabilir mi yardım etmek ister mi?
Getting a chinese RX580 2048sp working on MacOS
Probably this is one of best price-performance deals to have a macos supported card for a hackintosh or even an old MacPro. Is likely many of you are aware of these chinese RX 580 2048sp 8Gb cards from Aliexpress. They come cheap. I Paid about 70€ for mine shipped to Spain (included VAT too). The...
www.insanelymac.com
deviceproperties'den bir geçici rom patch eklemiş sanırım. Sevgiler saygılar.
Arkadaşlar başka rom atma denemelerimden vazgeçip yeni arayışa girdim ve devamdeki linki buldum ve artık çalışıyor sistemim, ihtiyacın olan olur diye paylaşayım:
Making an AMD RX580 2048SP Graphics Card Work on Hackintosh
Making an AMD RX580 2048SP Graphics Card Work on Hackintosh The Problem: Recently, I innocently bought an AMD RX580 2048SP 8G DDR5 for one of my Hackintosh PCs because of its low-price tag ($70). After installing it, macOS (Sonoma 14.1.1) didn’t recognize it and only showed 7MB of its 8G VRAM...
www.tonymacx86.com
Son düzenleme: