Merhaba sisteme Monterey yeni yükleme gerçekleştirdim fakat yükleme yaptığım yerdeki efi'ye sesi tanıtamıyorum forumdaki ddst'yi de denedim olmadı ve ekranda açılırken böyle çizgi çizgi geliyor sonra düzeliyor. Araştırmalarım sırasında yabancı forumlarda bir tane efi dosyası buldum ondada açılış ekranında kodlar geliyor ve daha sonrasında ekran geliyor ama çizgi felan yok ve baya bir .aml eksiği var wifi felan çalışmıyor bende birleştiriyim dedim fakat bir türlü olmadı işin içinden çıkamadım yardımcı olabilirmisiniz ayrıca ekran kartını ve bluetooth tanıtmak istiyorum
eski efı diye adlandırdığımda ayrıca bütün apple face time felan çalışıyor.
yeni efı diye adlandırdığım yabancı forumlardan bulduğumda face time felan çalışmıyor.
dosyaları yüklemeye çalıştım fakat büyük dedi bu yüzden G-drive ile paylaşıyorum bağlatı link
ayrıca eski efi config dosyası üzerinden hareket etmek istiyorum. boot ekranına gelmeden hata gelmiyor yeni efı config dosyasında boot etmeden önce bir kaç yazı geliyor
eski efı diye adlandırdığımda ayrıca bütün apple face time felan çalışıyor.
yeni efı diye adlandırdığım yabancı forumlardan bulduğumda face time felan çalışmıyor.
dosyaları yüklemeye çalıştım fakat büyük dedi bu yüzden G-drive ile paylaşıyorum bağlatı link
ayrıca eski efi config dosyası üzerinden hareket etmek istiyorum. boot ekranına gelmeden hata gelmiyor yeni efı config dosyasında boot etmeden önce bir kaç yazı geliyor
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 0.8.3
- Anakart Modeli
- ASUS Z690-E
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 12700KF
- Grafik Kartı
- Asus Nvidia RTX2060 Super
- Ses Kartı Modeli
- ALC4080
- Ağ Aygıtları