Merhaba, CSR8510 A10 chipli Trust 18187 dongle ile bluetooth'u aktif ediyorum. Sonoma'da IntelBluetoothFirmware kext'leri ve BlueToolFixup ile airpods'umu sorunsuz kullanabiliyordum fakat Sequoia ve Tahoe ile birlikte başka bir cihazıma bağlandıktan sonra tekrar bağlanmam mümkün olmuyor. Sıfırdan eşleştirme yapmam gerekiyor, büyük ihtimalle Hand-Off özelliklerinin kusursuz çalışmamasıyla alakalı.
Birçok yol denedim nvram'e o belirtilen değerleri eklemek (btExternalDongleFailed +btInternalControllerInfo) ve BrcmPatchRAM kext'lerini eklemek gibi. Fakat maalesef bir sonuç alamadım. Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? Sonoma'ya geri dönmeli miyim yoksa OCLP kullanmak gibi bir yol bana yardımcı olur mu? Teşekkür ederim, herkese iyi forumlar diliyorum.
Birçok yol denedim nvram'e o belirtilen değerleri eklemek (btExternalDongleFailed +btInternalControllerInfo) ve BrcmPatchRAM kext'lerini eklemek gibi. Fakat maalesef bir sonuç alamadım. Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? Sonoma'ya geri dönmeli miyim yoksa OCLP kullanmak gibi bir yol bana yardımcı olur mu? Teşekkür ederim, herkese iyi forumlar diliyorum.
- BootLoader
- OpenCore1.0.6
- Anakart Modeli
- Asrock B450M
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 2600X
- Grafik Kartı
- AMD Radeon RX 5700 XT
- Ağ Aygıtları
- RTL8111
- Disk ve RAM
- 256GB SSD & 16 GB 3000 MHz DDR4