Hocam Benim kart pascal amaHigh Sierra kurabilirsin. harici grafik kartını kullanamazsın (Optimus Teknolojisi desteklenmiyor). Dahili grafik hd630 kullanabilirsin. Wi-Fi desteklenmiyor, ethernet ve ses tanıtabilirsin. Kurulum rehber ve imaj dosyası için;
macOS High Sierra 10.13.3 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Voodoohda ile mükemmel çalışıyor. Ethernet te okApplealc denedin mi? Aygıtlardan gözüküp gözükmediğini kontrol et ses aygıtının özellikle restart sonrasında. Applealc olmazsa voodoohda kurulumuna bak.
Intel HD Graphics KBL CRBEkran kartı olarak hd630 gözüküyor mu? Ayrıca wifi istiyorsan küçük usb wifi alıcı ile çözebilirsin forumda da var asusun küçük bir aracı.(modeli hatırlamıyorum maalesef) Ya da senin slotuna uygun wifi kart alman gerekiyor o biraz pahalı gelebilir (euro 5 olduğu için). Ama istersen yine de dw1560 a bakabilirsin. Uyumlu mu bilmiyorum arayuzu m2
Yabancı forumda benim ki ile aynı olan bir kişi kurulum yapmış onun Config ve DSDT dosyalarını kullandım. DSDT de düzenleme yaptım. Fakat herhalde hd630 da yanlış yaptım bilemiyorum ama dediğim gibi açılışta bulanık oluyor fotografını ekliyeceğim. Diğer HDD normal Hfs+ formatladım. Bios ta boot bölümünde HDD seçeneği çıkmıyor sadece windows önyükleme var sadece bu sebepten clover göremiyorum. f12 yaptığımda hdd macos efi olarak görünüyor onu seçtiğimde clover geliyor. oradan giriyorumÇok fazla bir bilgim yok, ben de hala araştırma yapmaktayım fakat kendimce cevaplar vereyim; smbios olarak hangi modeli seçtiniz? Ben kurulumu yaptığımda hd630 tam olarak gözüküyordu kbl crb diye bir şey görmedim. İkinci hdd dediğiniz 1Tb olan mı yoksa external bir disk mi? Apfs olarak mı formatladınız windows üzerinden? Yoksa kurulumda disk izlencesinden mi? Bu arada harddiski macos kurulumunda formatlamak isterseniz içinde ayrı bir bölüntüde olsa bile kişisel veriniz varsa yedekleyin. @montezuma müsait olunca tam çözümü size söyleyebilir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.