Dell G3 15 Hackintosh Uyumu

skdenizcom

APPRENTICE
11 May 2019
12
0
1
24
Merhabalar, bilgisayarıma hackintosh kurmak istiyorum. Aylar önce kurmak istedim fakat yalnızca usb ile boot ediyor. Hangi sürüm olduğunu hatırlayamadım. Hackintosh'tan anlayan bir arkadaş daha baktı ama o da yapamadı. Sistem özelliklerim aşağıda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

İ7-8750H
Nvidia 1050ti
16 Gb ram
Pc: Dell G3

Ediko

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
6 Ocak 2017
1,400
1,013
1,401
Sisteminizde bulunan Nvidia yı kullanamazsınız. Ancak CPU çipinde bulunan Intel UHD Graphics 630 u kullanarak herhangi bir sürümü kurabilirsiniz. Sisteminiz gayet yeni ve performance bilgisayarı dolayısıyla Osx'in en son versiyonu olan Mojave'yi tavsiye ederim.

BootLoader
OpenCore 1.0.5 (Dev) / Sonoma
Laptop Modeli
Asus VivoBook x571li-bq377
İşlemci Modeli
Intel Core i7-10870H
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
Ses Kartı Modeli
Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
Disk ve RAM
Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz

Ediko

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
6 Ocak 2017
1,400
1,013
1,401
Wifi için sisteminize uygun bir combo wifi + Bluetooth kart alabilirsiniz. Yada Asus N10 tarzı harici wifi kullanabilirsiniz. Ancak tam bir mac hazzı almak istiyorsanız dahili wifi kartı öneririm. Ben imzamda da yazan Aw-ce123H Azurewave wifi+bluetooth kullanıyorum tavsiye ederim.
Sisteminizin kart yuvasına dikkat edin. iki çeşidi mevcut. 1. M2 2.Mini Pci express.

BootLoader
OpenCore 1.0.5 (Dev) / Sonoma
Laptop Modeli
Asus VivoBook x571li-bq377
İşlemci Modeli
Intel Core i7-10870H
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
Ses Kartı Modeli
Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
Disk ve RAM
Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz
  • Like
Tepkiler: montezuma

skdenizcom

APPRENTICE
11 May 2019
12
0
1
24
Wifi için sisteminize uygun bir combo wifi + Bluetooth kart alabilirsiniz. Yada Asus N10 tarzı harici wifi kullanabilirsiniz. Ancak tam bir mac hazzı almak istiyorsanız dahili wifi kartı öneririm. Ben imzamda da yazan Aw-ce123H Azurewave wifi+bluetooth kullanıyorum tavsiye ederim.
Sisteminizin kart yuvasına dikkat edin. iki çeşidi mevcut. 1. M2 2.Mini Pci express.
Dahili wifi kartı olarak ne önerirsiniz. Belirttiğiniz kartı Türkiye pazarında göremedim. Alirxpressten gelmesini bekleyecek kadar vaktim yok maalesef en uygun nereden ne alabilirim wifi kartı

19 Ara 2017
207
37
271
34
Dahili wifi kartı olarak ne önerirsiniz. Belirttiğiniz kartı Türkiye pazarında göremedim. Alirxpressten gelmesini bekleyecek kadar vaktim yok maalesef en uygun nereden ne alabilirim wifi kartı
Türkiye pazarında wifi bulmak zor oluyor genelde.Mevcut wifi kartınızın modeli nedir ? Bazı dell cihazlarda uyumlu wifi kartı bulunabiliyor. Eğer soket tipiniz m.2 ise bcm94352z önerebilirim iMessage handoff vs gibi özellikler sorunsuz çalışıyor.

• Like
Tepkiler: Ediko

skdenizcom

APPRENTICE
11 May 2019
12
0
1
24
Türkiye pazarında wifi bulmak zor oluyor genelde.Mevcut wifi kartınızın modeli nedir ? Bazı dell cihazlarda uyumlu wifi kartı bulunabiliyor. Eğer soket tipiniz m.2 ise bcm94352z önerebilirim iMessage handoff vs gibi özellikler sorunsuz çalışıyor.
Wifi için şuan adapte almayı düşünüyorum ama daha büyük bir problemim var. Cloverboot işlem yaptıktan sonra usb siz boot etti ilk sefer sonra kendiliğinden unmount oluyor. Her Cloverboot işleminden sonra ilk sefer boot ediyor açıldıktan sonra unmount oluyor :(

19 Ara 2017
207
37
271
34
Wifi için şuan adapte almayı düşünüyorum ama daha büyük bir problemim var. Cloverboot işlem yaptıktan sonra usb siz boot etti ilk sefer sonra kendiliğinden unmount oluyor. Her Cloverboot işleminden sonra ilk sefer boot ediyor açıldıktan sonra unmount oluyor :(
Cloverı ESP ye kuruyorsunuz değil mi ?