Merhaba,
Uzun lafin kisasi 3 senedir Mojave yüklü Laptop'uma zar zor evire cevire onu dene bunu dene derken MacOS Monterey 12.1 i Clover'le yükleyip OpenCore ile devam ettim Monterey 12.2 ye güncelledim.
Denemek isteyen icin kullandigim EFI yi buraya yüklerim.
Efendim simdi birkac eksikle birlikte sistem fistik gibi calisiyoor, ne calismiyor?
Wlan - olmuyor
Bluetooth - olmuyor
Sleep - uykuya girince uyanmiyor kereta
Shutdown - Ekran kapaniyor ama halen pervane calisiyor acma kapama dügmesindeki isik sönmüyor mecburen elle kapatiyorum.
Displayport - olmuyordu Config.pls e Boot-arg bölümüne -igfxcec ekledim oldu
baska yerden kopyaladim
)
Dell Latitude 5490, (7490 la ayni)
simdiii acaba bu olmayan kisimlari düzeltebilirmiyiz diye düsünüyorum yardim edebilirseniz sevinirim
hepinize kolay gelsin diyorum..
efiyi yükleyemedim dosya büyük diye 8.5 mb kabul etmedi baska türlü oluyorsa söyleyin yüklerim.
Dell Latitude 5490-7490 EFI
Anlamadim arkadas su an gönderdigim mesaja düzeltme yapamiyorum normalmi bu? yoksa Edit tusunu benmi göremiyorum.
Uzun lafin kisasi 3 senedir Mojave yüklü Laptop'uma zar zor evire cevire onu dene bunu dene derken MacOS Monterey 12.1 i Clover'le yükleyip OpenCore ile devam ettim Monterey 12.2 ye güncelledim.
Denemek isteyen icin kullandigim EFI yi buraya yüklerim.
Efendim simdi birkac eksikle birlikte sistem fistik gibi calisiyoor, ne calismiyor?
Wlan - olmuyor
Bluetooth - olmuyor
Sleep - uykuya girince uyanmiyor kereta
Shutdown - Ekran kapaniyor ama halen pervane calisiyor acma kapama dügmesindeki isik sönmüyor mecburen elle kapatiyorum.
Displayport - olmuyordu Config.pls e Boot-arg bölümüne -igfxcec ekledim oldu
baska yerden kopyaladim
Dell Latitude 5490, (7490 la ayni)
- Processor - Intel Core i5-8350U
- Graphic - Intel® UHD Graphics 620 - Çalışıyor
- Wi-Fi - Çalışmıyor
- Bluetooth - Çalışmıyor
- Realtek ALC256 - Çalışıyor
- 3 USB 3.1 - Çalışıyor
- Trackpad - Çalışıyor
- Trackpad buttons - Çalışıyor
- SD Card Reader Realtek RTS525A- Çalışıyor
- Dell Dock WD15 - Ethernet olmuyor (taniyor nedense IP adresini düzgün almıyor)
- HDMI - Çalışıyor
- Mini Diplayport - Çalışıyor
simdiii acaba bu olmayan kisimlari düzeltebilirmiyiz diye düsünüyorum yardim edebilirseniz sevinirim
hepinize kolay gelsin diyorum..
efiyi yükleyemedim dosya büyük diye 8.5 mb kabul etmedi baska türlü oluyorsa söyleyin yüklerim.
Dell Latitude 5490-7490 EFI
Anlamadim arkadas su an gönderdigim mesaja düzeltme yapamiyorum normalmi bu? yoksa Edit tusunu benmi göremiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Dell Latitude 5490
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 8350u 8.Nesil
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics 620
- Disk ve RAM
- SK hynix SC311 SATA 256GB & 16 GB 2400 MHz DDR4