ÇÖZÜLDÜ Dell XPS 9560 lowest level disk is not mounted hatası

shagye

APPRENTICE
1 Tem 2018
19
3
21
Merhaba,
Daha önce farklı makinelerde clover bootloader ile yüklemeler yaptım. Şimdi OpenCore önyükleyicisi ile aşağıdaki sisteme Bigsur 11.0.1 kurmaya çalışıyorum. İlk başta bir çok config dosyası ile denedim ama başaramadım. CFG kilidini açınca ilk denediğim config ile açıldı ve "lowest level disk is not mounted " diye bir hata alıyorum. İnternette pek bir kaynak bulamadım. Acaba ssd mi uygun formatta biçimlendirmedim şuan windows yüklü ondan olabilir diye düşündüm. Wifi kartım desteklemediği için wifi kartı alana kadar ssd mide sıfırlamak istemiyorum. Hata dediğim sebepten mi yoksa başka sebepten mi kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Sistem Bilgileri
  • Dell XPS15 9560 4K Touch
  • İ7 7700HQ 2.83GHZ
  • 16GB DDR4 RAM
  • Nvidia 4GB GTX 1050
  • Sandisk ULTRA 1TB NVME SSD
Farklı bir config ve oc 0.6.5 ile deneyince disk kısmına sorunsuz geldim. Bundan sonrası için wifi kartımı bekleyeceğim ,malum tek diskim olduğu için windowsumda gitmesin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
Opencore 0.6.5
Laptop Modeli
Dell XPS 9560 4K
İşlemci Modeli
Intel Core i7 7700HQ
Grafik Kartı
Intel UHD630 and NVIDIA GTX 1050
Ağ Aygıtları
ASUS N10 WIFI Adapter