Desktop Uyumluluk - i5 4460 MSI H81M-P33 HD7850

Holymong

APPRENTICE
13 Eki 2018
11
1
21
28
İstanbul
qxiG9ahfYmYNx8fjaPf8V8oWYtj0GXXt.jpeg

Arkadaşlar forumda biraz araştırdım sanırım HD7850 için en sıkıntısız kurulum Sierra ile oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu sisteme hangi sürüm en stabil olur?

Aynı zamanda sistemi 2. bir HDD'ye kurucam dual boot işini biostan HDD seçerek yapmak istiyorum Windows açmak için Clover kullanmak istemiyorum 2. HDD ye EFI vs kurup ordan sadece Mac açılsın istiyorum mümkün müdür?

Yani anlayacağınız kurulum işlemlerinden sonra Secure Boot vs hepsini tekrar açıcam Windows eskisi gibi çalışsın istiyorum. OSX'i boot etmem gerektiğinde Biostan Secure Boot vs. kapatıp 2. HDD'den boot ettiricem. Bu şekilde yapılabilir mi?

Birde ayrı HDD'ye kurulumlarda Multibeast mi öneriliyor. Hiç boot ekranı görmeden OSX'e otomatik boot ettirmek mümkün müdür?

Sistem:
  • i5 4460 + HD4600 GPU
  • MSI H81M-P33
  • HD7850
  • 8GB RAM
  • 120GB SSD, 1TB HDD, 250GB HDD

Moderatörün son düzenlenenleri:

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
Arkadaşlar forumda biraz araştırdım sanırım HD7850 için en sıkıntısız kurulum Sierra ile oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu sisteme hangi sürüm en stabil olur?
Sierra deneyebilirsin

Aynı zamanda sistemi 2. bir HDD'ye kurucam dual boot işini biostan HDD seçerek yapmak istiyorum Windows açmak için Clover kullanmak istemiyorum 2. HDD ye EFI vs kurup ordan sadece Mac açılsın istiyorum mümkün müdür?
Ayrı HDD'lere UEFI MacOS Sierra | Windows 10 | Ubuntu Kurulumu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Yani anlayacağınız kurulum işlemlerinden sonra Secure Boot vs hepsini tekrar açıcam Windows eskisi gibi çalışsın istiyorum. OSX'i boot etmem gerektiğinde Biostan Secure Boot vs. kapatıp 2. HDD'den boot ettiricem. Bu şekilde yapılabilir mi?
Secureboot macOS'da sorun yaratabilir, denemen gerekir

Birde ayrı HDD'ye kurulumlarda Multibeast mi öneriliyor. Hiç boot ekranı görmeden OSX'e otomatik boot ettirmek mümkün müdür?
Rehberleri detaylı takip et

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli