Hocam bu attiginiz imajda hata aldım, dün gece big sur kurarken EXT:START bu tarz bir hata aliyordum tekrardan baska bir big sur mu indireyim yoksa dün indirdiğim 12gb olanı düzeltebilir miyiz? su anki hata bu
indirdigim Big Sur imajı tnctr.comdan KealOs macosforeveryone bakabilir misiniz çünkü 12 gb inmesi biraz uzun sürüyor ben de şu an bilgisayara erisemiyorum diski sildigim icin, eger bu olursa usbye windows pe kurup hard diskten big sur imajini alabilirim.
Sizi de zor duruma sokmak istemiyorum bir kere daha deneyelim imajla olmadı indirmek gerekir. İmajı alıp Balenaetcher programı ile yazdırın ve EFI bölümünde gelen EFI'yi silip içine bu EFI'yi atın 11.0.1 İmaj EFI.zip ayrıca bölüntünün içine EFI klasörünün yanına kurulumdan sonra ihtiyaç duyacağınız programları da atın Kurulum Sonrası.zip
Sizi de zor duruma sokmak istemiyorum bir kere daha deneyelim imajla olmadı indirmek gerekir. İmajı alıp Balenaetcher programı ile yazdırın ve EFI bölümünde gelen EFI'yi silip içine bu EFI'yi atın 11.0.1 İmaj EFI.zip ayrıca bölüntünün içine EFI klasörünün yanına kurulumdan sonra ihtiyaç duyacağınız programları da atın Kurulum Sonrası.zip
Hocam daha denemedim ama aldığım hata buydu bilginize; EB|#LOG:EXITBS:START
Hocam attığınız EFI'yı denedim OC: Failed to load configuration hatası verdi.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.