Merhaba sistemim :
Üretici & Model: Casper Nirvana C500
Detaylı CPU modeli: Intel Core i5 5287U
Grafik Aygıtları: Intel Iris Graphics 6100
Ağ Aygıtları: Reaktek RTL8723AE
Ethernet: Realtek PCI-e GBE Family Controller
Disk ve RAM: 500GB HDD+128GB M.2 Sata3 hikivision ssd & 4 GB DDR3 2894.1 MHz
Ses Kartı: Realtek High Definition Audio
Laptpumda trakpad kısa yollarını etkinleştirmek için rehberinizi takip ederken dsdt ve ssdt yamalamam gerektiğini öğrendim dosyaları çıkardım masa üstüne attım iaslde kurdum ama hangi dosyaları silmem gerekiyor rehberin o kısmını pek anlamadım dosyaların fotorafı ve rehberde yazan terminal kodunda bulunan dosyalar. Bir de bu sistemin daha verimli çalışması için hangi yamaları yapmam gerekiyor ? İlk kurulumum olduğu için çok tecrübesizim efimin fotoğrafını ve config dosyamı da atıyorum bu sistemin verimli çalışması için neler yapmalıyım ? Teşekkürler.
rehber : DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Clover config dosyam
İndir config plist
Üretici & Model: Casper Nirvana C500
Detaylı CPU modeli: Intel Core i5 5287U
Grafik Aygıtları: Intel Iris Graphics 6100
Ağ Aygıtları: Reaktek RTL8723AE
Ethernet: Realtek PCI-e GBE Family Controller
Disk ve RAM: 500GB HDD+128GB M.2 Sata3 hikivision ssd & 4 GB DDR3 2894.1 MHz
Ses Kartı: Realtek High Definition Audio
Laptpumda trakpad kısa yollarını etkinleştirmek için rehberinizi takip ederken dsdt ve ssdt yamalamam gerektiğini öğrendim dosyaları çıkardım masa üstüne attım iaslde kurdum ama hangi dosyaları silmem gerekiyor rehberin o kısmını pek anlamadım dosyaların fotorafı ve rehberde yazan terminal kodunda bulunan dosyalar. Bir de bu sistemin daha verimli çalışması için hangi yamaları yapmam gerekiyor ? İlk kurulumum olduğu için çok tecrübesizim efimin fotoğrafını ve config dosyamı da atıyorum bu sistemin verimli çalışması için neler yapmalıyım ? Teşekkürler.
rehber : DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Clover config dosyam
İndir config plist
Ekli dosyalar
-
433 KB Görüntüleme: 488
-
456.7 KB Görüntüleme: 358
-
60.8 KB Görüntüleme: 315
-
467.8 KB Görüntüleme: 353