Düşük Sistemli Bilgisayarına macOS kuramıyormusun? Bu sana yardımcı olabilir.

7snowden

APPRENTICE
28 Nis 2022
68
28
21
Merhaba Dostlarım,

5 yıl önce Eski bir Laptop'a sahiptim ve sahip olduğu özelliklere Hackintosh ( macOS ) işletim sistemini kuramıyordum ve o dönemde yeni bir sistem toplayacak bütçem yoktu. Hatta o zamanlar hırs yaptığımdan dolayı 1 Gb ram'i olan laptop'a macOS El Capitan kurmayı deniyordum. ( Boot'a kadar geliyordum fakat sonra çöküyordu. )
Sonraları artık bunun İmkansız olduğunu farkettim ve biraz araştırma yaparak Windows Üzerine macOS Temaları kurulabileceğini gördüm. Bu benim için iyi bir şeydi, çünkü az da olsa Temalar aracılığı ile macOS İşletim sisteminin Modern görünümünü deneyimleyebiliyordum. O zamanlar ben El Capitan Temasını kurmuştum fakat siz paylaşacağım video üzerinden macOS Big Sur Temasını Windows Bilgisayarınız üzerine kurarak deneyimleyebilirsiniz. Biliyorum, uzun süredir düşük sistemli Bilgisayarınıza macOS kurmak için çok zaman harcadınız ve bir sonuca ulaşamadınız, sonunda hata alıp durdunuz. Üzülmeyin, Windows Bilgisayarlarınızda macOS Temalarını deneyimleyin. Pişman olmayacaksınız. ( 4 ay önce yeni bir Sistem toplayıp Sonunda hackintosh kurabildim, fakat öncesinde Windows Bilgisayarımda macOS Temalarını kullanıyordum ve gayet başarılıydı. )

İlgili Video ;

İyi Forumlar.

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore 0.8.0
Laptop Modeli
Masaüstü
Anakart Modeli
MSI B560M PRO
İşlemci Modeli
Intel i5 10500
Grafik Kartı