Merhaba. Ben cihazıma high sierra kurmak istiyorum fakat beni en çok endişelendiren donanımları tanıtamamak. acaba bu sisteme uyumluğu varmıdır. varsa ben kurulumu yaptıktan sonra donanımları nasıl tanıtacağım. Şimdiden yardımlarınız için sağolun.
Bios üzerinden kontrol sağlayın önce; yerleşik Hd 2500 grafik kartını kapatabiliyor musunuz? Eğer dahili grafik kartını kapatabiliyorsanız High Sierra deneyebilirsiniz cihazınızla. HD 2500 için hackintosh uyumu yok. Kurulumda sorun yaratmaması bu kontrolü sağlamalısınız. Bunun dışında zaten masaüstü bir sistem olduğu için donanım tanıtmada sorun yaşamazsınız. Ekran kartı ve ses kartı öncelikli işliniz olabilir bu cihazda ki onları da tanıtmakta bir sorun yaşamazsınız. Önce kurulumu yapmanız gerekiyor.
Tümleşik grafik işlemciyi kapatabiliyorsanız bu rehberi takip ederek işe koyulabilirsiniz. [Rehber] OpenCore ile Adım Adım macOS Kurulumu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.