Arkadaşlar config.plist dosyasını atmak için windowstan sirerra usbsine config.plist atmaya çalışyorim ama bu klasörü bulamıyorum. Windows disk yoneticisinden bakınca EFI bölümü görünüyor fakat ben bu klasöre nerden ulsıp icine config.plist dosyasını atarım bilniyorum. kurulum usbisini win32diskimager programıyla olusturdum. Windows bilgisayarimdan bunu acmaya calisinca diski bicimlendir yazisi cikiyor. Bir turli kuramadim su mac osu cihazim dell vastro 5470
Disk yöneticisinden efi bolumune harf atamasi yapip icini acabildim
İnternetten birkac config indirip atip denedim. Ama elmada kaliyor cihaz.
github.com
Burdaki config.plist dosyasını kullanarak kurulum ekranına geçebildim. Bakalım başka ne sorunla karşılaşacağız.
Evet arkadaslar en buyuk problem bizim lptopa ozgu (dell vastro 5470) cihazda mac os acildiktan sonra kapatip geri acmaya calistigimizda hicbir sekilde acilmiyor. Bataryayi ve bios pilini ayni anda cikartıp 10 saniye sonra tekrar takmak gerekiyor bunun cozumunu de şurda vermişler
github.com
ama henuz denemedim. Bu sekilde bu laptopta hackintosh kullanilmaz.
Disk yöneticisinden efi bolumune harf atamasi yapip icini acabildim
İnternetten birkac config indirip atip denedim. Ama elmada kaliyor cihaz.
GitHub - coisadepro/Vostro-5470-Hackintosh: This repo contains files used in my guide on How to Hackintosh Vostro 5470
This repo contains files used in my guide on How to Hackintosh Vostro 5470 - coisadepro/Vostro-5470-Hackintosh
Burdaki config.plist dosyasını kullanarak kurulum ekranına geçebildim. Bakalım başka ne sorunla karşılaşacağız.
Evet arkadaslar en buyuk problem bizim lptopa ozgu (dell vastro 5470) cihazda mac os acildiktan sonra kapatip geri acmaya calistigimizda hicbir sekilde acilmiyor. Bataryayi ve bios pilini ayni anda cikartıp 10 saniye sonra tekrar takmak gerekiyor bunun cozumunu de şurda vermişler
GitHub - coisadepro/5470-shutdown-patch: A workaround solution to the Dell Vostro 5470 shutdown problem under macOS
A workaround solution to the Dell Vostro 5470 shutdown problem under macOS - coisadepro/5470-shutdown-patch
ama henuz denemedim. Bu sekilde bu laptopta hackintosh kullanilmaz.
Moderatörün son düzenlenenleri: