EFI / Drivers Klasörü İçeriği Nasıl Olmalı

shell32

JEDI
25 Kas 2018
256
34
271
35
Merhabalar. Bu aralar çok sık soru soruyorum kusura bakmayın ama sorduğum soruların genelde forumda cevabını bulamıyorum veya buluyorum çözüm benim için geçerli olmuyor. Github'da benim anakartımla aynı başka birinin EFI klasörüne denk geldim. Paylaşılan EFI klasöründe drivers klasörü benimki kadar kalabalık değildi bende aynı onunki gibi yaptım. Şu an çalışıyor bi sorunum yok ama ilerde çalışmasını etkileyecek bişey yaptım mı bilmiyorum. Çoğu .efi'nin ne işe yaradığını bilmiyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum. Ekte ilk halini , son halini ve github'daki efinin drivers klasörünü paylaşıyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

Ekli dosyalar

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
130 küsür mesaj paylaşıp hangi çözümün senin için geçerli olmadığını anlamak güç. Biraz araştırsan kurulan bu sürücülerin ne işe yaradığını bulabilirsin. Biz imaj paylaşırken bütün donanımlara uyumluluk için gerekli olacak dosyaları koyarız. Bunların bazıları, kimi donanımlar için gerekli iken bazıları gerekli olmayabilir. Ancak biz bunu bilemeyiz. Bundan sonrası bir hackintosh kullanıcısının artık ne kadar araştırmak istemesine kalmıştır. Zira bizim yaptığımız Hackintosh kullanmak isteyenlere ilk adımlarında yardımcı olmak. Bundan sonrası ise araştırmak ve kendi sistemine en uygun düzenlemeyi yapmak. Sonuç olarak yaptığın düzenleme ile sistemin sorunsuz çalışıyorsa sorun yoktur.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: shell32

shell32

JEDI
25 Kas 2018
256
34
271
35
Evet ikinci defa aynı şeyi söylüyorsunuz. Bir değişiklik yaptıktan sonra çalışıyorsa sorun yok demektir. Bu mantıkla ilerleyeceğiz demekki. Teşekkürler.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Mantık kurudun şeyin ne işe yaradığını bilmekle alakalı. Sen bu mantık deyip geçiştirirsen anlamı yok. En basiti EmuVariableUefi ne işe yaradığını bilmek için biraz google araştırması yeterli.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: shell32
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler