Eski Bilgisayara Mac Kurmak İstiyorum.

Talhaarsln1806

APPRENTICE
26 Haz 2019
3
0
1
Merhaba eski bir bilgisayarım var buna mac kurmak istiyorum. Sitede bulunan MacOs Mojave ve MacOs High Sierra dosyalarını indirdim usb ye yazdırdım ama olmuyor. MacOs Mojave de config ekranında çözünürlüğü bana uygun bir dosya bulamadım onu boşveriyorum direkt başliyorum "End RandomSeed" hatası ile karşılaşıyorum. High Sierra da ise config de hiçbir dosya gözükmüyor onda da başlatıyorum ******_ diye birşey çıkıyor lütfen yardım edin Mac kurmaya çok heveslendim.

Ram: 4 GB
İşlemci : İntel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 430
Ekran Çözünürlüğü : 1280x1024

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
İşlemcin sse4 desteklemediği için El capitan kurulumu denemelisin. Ekran kartını tanıtmak için ; Config.plist dosyasını clover configrator ile aç. Smbios kimliğini iMac10,1 olarak ayarla. Ve inject nvidia, inject edid işaretli yada işaretsiz olarak dene. Olmaz ise nvidia web driver kurulumu yapıp dene.

Talhaarsln1806

APPRENTICE
26 Haz 2019
3
0
1
İşlemcin sse4 desteklemediği için El capitan kurulumu denemelisin. Ekran kartını tanıtmak için ; Config.plist dosyasını clover configrator ile aç. Smbios kimliğini iMac10,1 olarak ayarla. Ve inject nvidia, inject edid işaretli yada işaretsiz olarak dene. Olmaz ise nvidia web driver kurulumu yapıp dene.
Hocam peki herhangi bir El Capitan işletim sistemini indirsem sorun olur mu? Veya bana uyumlu bildiğiniz varsa linkini verebilirmisiniz? İndirme işlemi bittikten sonra dediklerinizi yerine getireceğim.

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Osxinfo.net'in dışındaki imajlara destek vermiyoruz. Sadece el capitan öncesi ve amd High Sierra öncesi imajlarımız olmadığı için yine elimizden geleni kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Buradaki el capitan imajını indirebilirsin. Buradaki el capitan imajını laptoplar için hazırlanmış olsada masaüstüne kurulumda sorun teşkil etmez. https://osxinfo.net/konu/mac-os-x-el-capitan-kurulum-imaji.46/#
Google indirme limitine takilırsa buradaki yöntem ile indirebilirsin. https://osxinfo.net/konu/macos-mojave-10-14-5-amd-intel-kurulum-imaji.5645/#

Talhaarsln1806

APPRENTICE
26 Haz 2019
3
0
1
Osxinfo.net'in dışındaki imajlara destek vermiyoruz. Sadece el capitan öncesi ve amd High Sierra öncesi imajlarımız olmadığı için yine elimizden geleni kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Buradaki el capitan imajını indirebilirsin. Buradaki el capitan imajını laptoplar için hazırlanmış olsada masaüstüne kurulumda sorun teşkil etmez. https://osxinfo.net/konu/mac-os-x-el-capitan-kurulum-imaji.46/#
Google indirme limitine takilırsa buradaki yöntem ile indirebilirsin. macOS Mojave 10.14.5 AMD & Intel Kurulum İmajı
Peki hocam sağolun. Siz cevap vermeden önce sabah bir El Capitan dosyasını indiriyordum bu sitedeki laptop dediği için indirmemiştim eğer şuan indirdiğim olmazsa bir de bu sitedekini deneyeceğim cevabınız için çok teşekkür ederim.