Fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum. Sırf Catalina kurmak için Windows'u sildim çünkü sitenizde kurulum dosyaları kısmından indirdim oradaki açıklamalarda ilk Mac OS kurulacağı yazıyordu bende Windows kurulumunu açıp kurulum sırasındaki disk işlemleri kısmında Windows'un kurulu olduğu diski sildim ve Mac OS kurulumuna geçtim ama bu hatayı verdi şu siyah ekranda yazıların geçtiği kısımda da bir iki tane error gördüm ama anlamadım nasıl çözülür bu hata.
Bu arada Windows kurulu iken Mac OS kurmayı denedim yine hata verdi bende çözüm olarak Windows'u sildim yine bu hatayı verdi
Yardımcı olan yok mu hiç ne kadar garip. Neyse Windows'u tekrar kurdum bilgisayara ama Mac OS hala kuramadım bu attığım hata nasıl düzelir lütfen bakın.
Bu arada Windows kurulu iken Mac OS kurmayı denedim yine hata verdi bende çözüm olarak Windows'u sildim yine bu hatayı verdi
Yardımcı olan yok mu hiç ne kadar garip. Neyse Windows'u tekrar kurdum bilgisayara ama Mac OS hala kuramadım bu attığım hata nasıl düzelir lütfen bakın.
Ekli dosyalar
-
1.1 MB Görüntüleme: 282
Son düzenleme: