İşlemci : Core 2 E6500
Anakart :Gigabayt GM31M-ES2L
Ekran Kartı :Geforge 8500 GT
Network : Realtek PCIe GbE Family controller
Ses : Realtek High Defination
Kurulan sistem : Macosx Maverics 10.9
Kuruluma aslında El captain sürümünü deneyerek başladım ancak kurulumda çıkan aksilikler ve donanım yetersizliği ile Mavericste karar kıldım. Onboard ekran kartı: intel G33 - G31 Express Family ve elimdeki Ati Radeon x1650 512 ekran kartları çöp oldu. Onun yerine GF 8500gt 256 kullandım. Şu ana kadar sistemde çalışmayan bir şey olmadı ancak ofis 2011 sürümü ve adobe cc 2015, paralel desktop 11 sürümlerinden yukarı sürümleri çalışmıyor. Deneyecek arkadaşlara uğraşmamaları için tavsiyem budur. Kolay gelsin şimdiden
Anakart :Gigabayt GM31M-ES2L
Ekran Kartı :Geforge 8500 GT
Network : Realtek PCIe GbE Family controller
Ses : Realtek High Defination
Kurulan sistem : Macosx Maverics 10.9
Kuruluma aslında El captain sürümünü deneyerek başladım ancak kurulumda çıkan aksilikler ve donanım yetersizliği ile Mavericste karar kıldım. Onboard ekran kartı: intel G33 - G31 Express Family ve elimdeki Ati Radeon x1650 512 ekran kartları çöp oldu. Onun yerine GF 8500gt 256 kullandım. Şu ana kadar sistemde çalışmayan bir şey olmadı ancak ofis 2011 sürümü ve adobe cc 2015, paralel desktop 11 sürümlerinden yukarı sürümleri çalışmıyor. Deneyecek arkadaşlara uğraşmamaları için tavsiyem budur. Kolay gelsin şimdiden
Son düzenleme:
- BootLoader
- Opencore
- Laptop Modeli
- Dell Latitude E5550
- Anakart Modeli
- Host bridge: Intel Corporation Broadwell-U Host Bridge -OPI (rev 09)
- İşlemci Modeli
- I7 5600-U
- Grafik Kartı
- Intel Corporation HD Graphics 5500
- Ses Kartı Modeli
- Intel Corporation Broadwell-U Audio Controller
- Ağ Aygıtları
- Intel Corporation Ethernet Connection (3) I218-LM
- Disk ve RAM
- Sata - 8gb