Fenvi HB-1200 Wifi Bağlantı Sorunu (WPA2-PSK / AES) Problemi

AxiD3wil

APPRENTICE
20 Tem 2019
30
3
21
Merhaba, Aliexpress'ten fenvi hb-1200 kart aldım ve donanım net olarak sistem bilgilerinde tanımlı, airdrop - bluetooth sorunsuz çalışıyor ama HB-1200 modeme bağlanmıyor şifre doğru olduğu halde tekrar tekrar şifre istiyor, İphone cihazımı modem olarak açıyorum ve iphone cihazıma sorunsuz bağlanıyor ve internete giriyor, modem şifreleme ile alakalı olacağını düşündüm ve modemin arayüzüne girdim;

WEP(64bit)
WEP(128bit)
Güvenlik Türü: WPA2-PSK / Şifreleme: AES
Güvenlik Türü: WPA-PSK /WPA2 PSK / Şifreleme: TKIP+AES

Modem arayüzümde bu seçenekler mevcut, kombinasyonlu olarak denedim ama yine de bağlanamadım ?
Lütfen bilen birisi yardımcı olsun.

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,682
9,471
4,401
Sorun modem güvenliği ile ilgili olabilir mi?
Eğer bu seçim modemde kapalıysa bildiğim kadarıyla sadece modemde izin verilen cihazlar bağlanabilir.
Bir başka seçenek için sayfadaki Konum Servislerini inceleyin.

BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz

AxiD3wil

APPRENTICE
20 Tem 2019
30
3
21
Sorun modem güvenliği ile ilgili olabilir mi?
Eğer bu seçim modemde kapalıysa bildiğim kadarıyla sadece modemde izin verilen cihazlar bağlanabilir.
Bir başka seçenek için sayfadaki Konum Servislerini inceleyin.

Şifresiz yapınca çok iyi, veya WEB128Bit ama web128 bit güvenli değil, modeme bütün cihazlar giriş yapabiliyor telefonlar ve arkadaşım notebook'u dahil. Modemimin şifreleme sistemi yukarıda belirttiğim gibi, attığın linki araştırarak gördüm zaten ama WPA2 (AES) seçeneği var ama malesef bağlanmıyor.