Film Arşivi düzenleme programı?

leonurdo

APPRENTICE
30 Mar 2018
96
20
21
43
Arkadaşlar merhaba,
hepimizin film arşivleri vardır. İçindeki fimleri bulup kapak resimlerini indirpi metadatalarını güncelleyen bir program var mıdır?
Benzer programlar buldum ancak bunlar diski tarayıp bu dediklerimi sadece kendi programlarında gösteriyorlar. demek istediğim film folderlarını da editleyecek arşivi standart bir forma sokacak birşeyi kastediyorum. (isim poster ve metadata şeklinde tüm filmler aynı folder standardında olsa gibi)

Şimdiden teşekkürler.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Arkadaşlar merhaba,
hepimizin film arşivleri vardır. İçindeki fimleri bulup kapak resimlerini indirpi metadatalarını güncelleyen bir program var mıdır?
Benzer programlar buldum ancak bunlar diski tarayıp bu dediklerimi sadece kendi programlarında gösteriyorlar. demek istediğim film folderlarını da editleyecek arşivi standart bir forma sokacak birşeyi kastediyorum. (isim poster ve metadata şeklinde tüm filmler aynı folder standardında olsa gibi)

Şimdiden teşekkürler.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

leonurdo

APPRENTICE
30 Mar 2018
96
20
21
43
teşekkürler. Ben en son bunu denedim zaten çok güzel bir uygulama ancak arşivi düzenlemiyor sadece bu program üzerinde açınca program içinde görülüyor poster ve metalar. demek istediğim biraz film folderın düzenlenmesi. itunesde seneler önce Tune Up Media diye bir program kullanıyordum. itunesdeki şarkıları tanıyıp, album kapağı, metadata, ad, album genre vs herşeyini her bir şarkı içinde tek tek güncelliyordu.
bunun gibi bir şey var mıdır? programı sildikten sonra da filmlerin metaları ya da kapakları film metadatasında ya da dosyasında yer alsın gibi.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
BU paylaştığım uygulama da İnternet üzerinden database bağlanıp metadata çekiyor.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

leonurdo

APPRENTICE
30 Mar 2018
96
20
21
43
Yani dosya sistemi ya da film dosyası üzerinde bir şey değiştirmiyor. meta dataları kendi önbelleğinde tutuyor. programı silerseniz dağınık arşivinizle başbaşasınız :) plex de bunun aynısı aslında. Program istediğim şeyi yarım karşılıyor aslında bir düğmesi olsa ve indirdiği metadayı ve album kapağını film üzerine yazsa demek istedim ya da film folderına koysa filmi dosyası yanına yani dosyaları belli bir standarda soksa gibi.

muzik için bahsettiğim program şuydu. TuneUp | Fix Mislabeled Song Info, Add Album Art & More

itunes de mesela içine müzikleri album adına göre dosyalıyor.

BU paylaştığım uygulama da İnternet üzerinden database bağlanıp metadata çekiyor.

• Like
Tepkiler: Eflanili7881

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Tuneup benim müzik arşivim için kullanıdğım ilk programdı. Film dosyalarında otomatik meta eklenmiyorsa bu uygulamaları kullanarak el ile ekleme mümkün olmalı diye düşünüyorum. Bunun haricinde biraz daha araştırma yapman gerekecek.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları