Legay olarak ayarlı olabilir ancak Legacy olarak boot ediyor musun bu önemli. Ayrıca belirtmem lazım ki işlemcin MacOS ile uyumsuz. Config / Kernel and Kext Patches içinde KernelCPU işaretleyip bir deneme yap.
Selamlar hocam, başarılı bir şekilde kurulumu yaptım. Ancak, kurulumu Mojave olarak değil, High Sierra olarak tamamlayabildim. Ayrıca, Bios'u downgrade ettim. Bayağı yorucu bir yol serüven oldu ancak sonunda MacOs'a kavuştum.
Sizin config'iniz ve anakartıma özel birkaç efi ve kext de kullandım. Hatta yakında, G5400 ve MSI anakart ile kurulum yapmaya çalışanlar için paylaşacağım yaptığım adımları yeni bir konuda. ( Çünkü 300 serisi MSI anakart ve pentium 5000 serisi işlemcilerde ciddi ciddi hiçbir yol gösteren rehber yok. Tamamı tahmini config'ler ile yürüyor. Bayağı bir kurculamam gerekti kurabilmem için config'i. )
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Şu an sistem tercihlerinde sistemimi şöyle görüyorum:
Yani tamamen tanımladım.
Ethernet bağlantımı direkt olarak tanıdı.
VodooALC ile tüm ses sorunlarım çözüldü. Hem HDMI hem de ön ve arka portlardan ses alabiliyorum.
Genel olarak hiçbir sorunum yok, gayet stabil.
Ancak, şöyle bir maruzatım olacaktı,
Bazı geçişler smooth değil. Atıyorum, Safari penceresinin boyutunu ufaltıp büyültürken ciddi bir yavaşlık söz konusu.
Tets etmek adına
Unigine Benchmark Heaven uyguladım sisteme ve aldığım ortalama FPS 29 idi ki bu değer sistemim için düşük bir değer. Bir yerlerde bir performans sıkıntısı var. Ya CPU ya da GPU'da.
Tavsiyenize nedir? Şimdiden teşekkürler!