Gigabyte A320M-H | Ryzen 5 1600AF | Corsair 16GB DDR4 3000Mhz | Sapphire RX 580 4GBsistemlerinizi göremiyorum mobilde imzalarınız gözükmüyor
şu anki sistemim /anakart gıgebyte p43es3g /işlemci intel q8300 /ekran kartı gforce gt430 / hdd 500gb sata /ram 6gbsistemlerinizi göremiyorum mobilde imzalarınız gözükmüyor
nvidia hepsinimi desteklemiyor gt 210 var onda deneyeyimmiEkran kartın desteklenmiyor
2020 Hackintosh Uyumlu Grafik Kartı Satın Alma Rehberi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buraya bakalımnvidia hepsinimi desteklemiyor gt 210 var onda deneyeyimmi
peki en azından boot etmesi gerekmiyormu
Bunun için sistemine uygun config ile deneme yapmalısın sisteme özgü config ismini config olarak değiştirmen yeterli boot etmesi için boot argümanlarını ayarlaman gerekebilirpeki en azından boot etmesi gerekmiyormu
Evet değiştirdim. Hatta kendi kullandığım çalışan config ile de denedim maalesef sonuca ulaşamadım.Configler içinde ryzen için olan dosyanın adını config olarak değiştirip denedimiz mi?
evokzh/AMD-OSX-OpenCore buraya bir göz atalım
Görüntü aldığın kablo nereye takılı, ekran kartımı yoksa onboard (anakart) üzerinde mi?Evet değiştirdim. Hatta kendi kullandığım çalışan config ile de denedim maalesef sonuca ulaşamadım.
Sorun nedir? OPenCore boot menüye ulaşamamak mı, yoksa boot esnasında hata mı alıyorsun? Eğer boot menü gelmiyorsa BIOS ayarlarını kontrol et. Kulanıdğın EFI sorunlu olabilir, farklı USB portlarını dene. Farklı bir USB diske yazdırıp deneme yap. Eğer boot esnasında hata alıyorsan da hata görselini paylaş.Evet değiştirdim. Hatta kendi kullandığım çalışan config ile de denedim maalesef sonuca ulaşamadım.
ben OPenCore boot menüye ulaşamadın evet sistem eski fakat işlemci yamasıyla catalinaya kadar sıkıntı yok tek sıkıntı ekran kartı fakat ekran kartım mojoveve başarılı big sur merakımdan dolayı denemek isterdim doğrusu fakat boot dahi edemedim config lerin hepsini denemedimSorun nedir? OPenCore boot menüye ulaşamamak mı, yoksa boot esnasında hata mı alıyorsun? Eğer boot menü gelmiyorsa BIOS ayarlarını kontrol et. Kulanıdğın EFI sorunlu olabilir, farklı USB portlarını dene. Farklı bir USB diske yazdırıp deneme yap. Eğer boot esnasında hata alıyorsan da hata görselini paylaş.
teşekkürler ayrıyetten bir köşede duran çok eski radeon x550 var hangi sürüme uyar grafik tam oturması için benim hiç takıp deneyesim gelmedi açıkcası grafik oturursa normal kullanım için deneyebilirimBu sisteme BigSur zor. Ne işlemci, ne grafik kartı destekleniyor. Eğer Catalina kullanabiliyorsan bununla devam et. Fırsat bulursam benim q8300 sistemde deneme yapacağım. Bilgilendirme yaparım.
Bu desteklenmiyor.teşekkürler ayrıyetten bir köşede duran çok eski radeon x550 var hangi sürüme uyar grafik tam oturması için benim hiç takıp deneyesim gelmedi açıkcası grafik oturursa normal kullanım için deneyebilirim
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.