Gigabyte Z390 UD kapanmama sorunu

suleymannilginn

APPRENTICE
17 Ağu 2020
7
0
1
Merhaba arkadaşlar. % 100 Catalina başarılı kurulum yaptım. İlk defa hiç bir şey yapmadan tüm donanımlarımı kendi tanıdı. Parça olarak kasanın listesini paylaşacağım. Fakat kapanmama sorunu var öyle kalıyor belli bi süre sonra siyah ekrana düşüyor bilgisayar kendisini kapatmıyor. Yani bu olay kapanma/reset/uyku gibi tüm aksiyonlarda aynı. Çözümünü bilen başına gelen var mı.

100% uyumlu parça listem:
Gigabyte Z390 UD Anakart
İntel i5 9600KF 6 çekirdek 3.7 Ghz İşlemci
Sapphire Pulse Dual Bios 8 GB 256 bit RX 570 Ekran kartı
Corsair 8x2 16 GB 3000 MHz Ram ler
Corsair M2 Depolama
PowerBoots 700 w lık bi power supply
Yani ses ethernet aklınıza ne gelirse chipset ekran kartı vs. Herşeyi kext config bile düzeltmeden kendisi tanıdı direk.

Direk Catalina üzerinden oyun performansına baktım. Oynadığım tek oyun zaten Lol. Onunda en yüksek ayarlarda Full Hd bir monitöre verdiği fps 250 ve bu Mac os sisteminde.
Tavsiyelerim bu kadar yukarıda belirttiğim sorunu çözemiyorum bir türlü ama.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Buradaki dosyaları deneyip sonucu bildir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

SerkanKartal

PADAVAN
6 Ara 2019
167
24
221
31
Merhaba arkadaşlar. % 100 Catalina başarılı kurulum yaptım. İlk defa hiç bir şey yapmadan tüm donanımlarımı kendi tanıdı. Parça olarak kasanın listesini paylaşacağım. Fakat kapanmama sorunu var öyle kalıyor belli bi süre sonra siyah ekrana düşüyor bilgisayar kendisini kapatmıyor. Yani bu olay kapanma/reset/uyku gibi tüm aksiyonlarda aynı. Çözümünü bilen başına gelen var mı.

100% uyumlu parça listem:
Gigabyte Z390 UD Anakart
İntel i5 9600KF 6 çekirdek 3.7 Ghz İşlemci
Sapphire Pulse Dual Bios 8 GB 256 bit RX 570 Ekran kartı
Corsair 8x2 16 GB 3000 MHz Ram ler
Corsair M2 Depolama
PowerBoots 700 w lık bi power supply
Yani ses ethernet aklınıza ne gelirse chipset ekran kartı vs. Herşeyi kext config bile düzeltmeden kendisi tanıdı direk.

Direk Catalina üzerinden oyun performansına baktım. Oynadığım tek oyun zaten Lol. Onunda en yüksek ayarlarda Full Hd bir monitöre verdiği fps 250 ve bu Mac os sisteminde.
Tavsiyelerim bu kadar yukarıda belirttiğim sorunu çözemiyorum bir türlü ama.
Sorunu Halledebildin mi ?

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler