i5 3320m hd3000 igpu ve 8 gb ddr3 + 240 ssd toshiba. kızımın laptopuna kuracağım ama hangi sürüm sizce daha stabil olur? Laptop sandy bridgelerde macos 10.13 son hd3000 igpu desteği var diye biliyorum. Uefi desteği sanırım bu laptopta yok.Legacy High sierra sizin verdiğiniz imajdan maceraya başlıyorum.Bu arada laptopun kendi ekranı kırık harici ekranda kuracağım. Saygılarımla şimdiden teşekkür ederim.
Laptopun biosu SLP 2.1 custom uretici kilitliydi hackintosk kurarken kernel yüklemede restart atıyordu. Bios kilidini custom mod olarak editleyip geri yükledim şuan yükleme ekranına boot ediyor ama high sierra da IOGraphics 0x3 51 de kaldim hem lilu.kext olmadan hem whatevergreensiz denedim HDMI portundan ekrana görüntü alamadım. Laptopda dahili sadece intel hd3000 var onun da kendi led paneli kırık sanırım o yüzden hdmi dan kurmaya çalışıyorum görüntü kesiyor. HDMı için Framebuffer patch denemeliyim sanırım . Yardım edebilir misiniz??
Yardımlarınız(*? ) için teşekkürler hallettim.
Laptopun biosu SLP 2.1 custom uretici kilitliydi hackintosk kurarken kernel yüklemede restart atıyordu. Bios kilidini custom mod olarak editleyip geri yükledim şuan yükleme ekranına boot ediyor ama high sierra da IOGraphics 0x3 51 de kaldim hem lilu.kext olmadan hem whatevergreensiz denedim HDMI portundan ekrana görüntü alamadım. Laptopda dahili sadece intel hd3000 var onun da kendi led paneli kırık sanırım o yüzden hdmi dan kurmaya çalışıyorum görüntü kesiyor. HDMı için Framebuffer patch denemeliyim sanırım . Yardım edebilir misiniz??
Yardımlarınız(*? ) için teşekkürler hallettim.
Ekli dosyalar
-
799.6 KB Görüntüleme: 275
-
625.1 KB Görüntüleme: 170
Son düzenleme: