İyi günler herkese Hig Sierra kurulumunu sorunsuzca gerçekleştiriyorum herşeyim tamam fakat ekran kartını bir türlü tanıtamadım başka yerden kurduğum imajlarda bi kaç sıkıntı vardı burdaki son imajı kurduğumda hiç bi sıkıntı yok herşey güzel çalışıyor fakat 1050 ti yi tanıtamıyorum. Buradaki Nvidia webdriver kurulum rehberine göre kuruyorum sistem bilgilerinde Nvidia chip model 7 Mb görünüyor. Başlangıç komutunda nvda_drv=1 ve nv_disable=1 komutlarını tek tek denedim bi fark olmadı. HDMI üzerinden bağlı ekranım. Clover bootloader kullanıyorum config paylaşıyorum yardımlarınız için teşekkürler.
Ayrıca 3-4 defa sıfırdan kurulum yapıp ekran kartını tanıdamayınca vazgeçip clover bootloaderi kaldırıp EFI dizinini sıfırlamıştım windows üzerinden. Şimdi tekrar kurulumdan sonra Clover bootloaderi kuramıyorum sisteme. EasyUEFI programında mac os hidden olarak görülüyor aktif edemiyorum bi türlü
Sistem bilgilerim
- i7-7700k İşlemci
-Nvidia 1050 TI Ekran kartı
-Gigabyte B250 Anakart
-8 Gb Ram
-240 GB SSD
-1 Tb HDD
Ayrıca 3-4 defa sıfırdan kurulum yapıp ekran kartını tanıdamayınca vazgeçip clover bootloaderi kaldırıp EFI dizinini sıfırlamıştım windows üzerinden. Şimdi tekrar kurulumdan sonra Clover bootloaderi kuramıyorum sisteme. EasyUEFI programında mac os hidden olarak görülüyor aktif edemiyorum bi türlü
Sistem bilgilerim
- i7-7700k İşlemci
-Nvidia 1050 TI Ekran kartı
-Gigabyte B250 Anakart
-8 Gb Ram
-240 GB SSD
-1 Tb HDD
Ekli dosyalar
-
9.5 KB Görüntüleme: 180
- Anakart Modeli
- Gigabyte B250M