Merhaba işlemcim I5-4200M ve takip ettiğim rehber:
osxinfo.net
Bu rehberi takip ederken CPUFriend kexti yüklemem gerekiyor mu? Rehber bittikten sonra sileyim mi?
ark.intel.com
Buradaki işlemcinin değerleri nasıl olmalı? LFM değerini bulamadım
EPP değerlerimden bilgisayarımı Windowstaki gibi çok performanslı çalıştırmak istemiyorum, çünkü bazen fanım çok ses yapıyor.
BIAS değerine ne gireceğimi tam olarak anlayamadım, MacBook Pro mu Air mi kullanmalıyım?
Sonda oluşturulan CPUFriendDataProvider.kext'i CpuFriend.kext ile mi kullanacağım? Şimdiden teşekkürler...
Son olarak, kernel menüsündeki kextlerden sıralamada en alta mı almalıyım? Veya kaçıncı sıraya almalıyım?
OpenCore ile Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
OpenCore ile macOS kurulumundan sonra dikkat edilmesi gereken en önemli husus işlemci güç yönetimin aktif edilmesi. Rehberde ilk olarak Haswell ve sonrası ( Ivy Bridge-E) için güç yönetimini ardından da Sandy Bridge, Ivy Bridge ve AMD işlemciler için gerekli adımlar paylaşılmakta. Rehbere...
Bu rehberi takip ederken CPUFriend kexti yüklemem gerekiyor mu? Rehber bittikten sonra sileyim mi?
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Buradaki işlemcinin değerleri nasıl olmalı? LFM değerini bulamadım
EPP değerlerimden bilgisayarımı Windowstaki gibi çok performanslı çalıştırmak istemiyorum, çünkü bazen fanım çok ses yapıyor.
BIAS değerine ne gireceğimi tam olarak anlayamadım, MacBook Pro mu Air mi kullanmalıyım?
Sonda oluşturulan CPUFriendDataProvider.kext'i CpuFriend.kext ile mi kullanacağım? Şimdiden teşekkürler...
Son olarak, kernel menüsündeki kextlerden sıralamada en alta mı almalıyım? Veya kaçıncı sıraya almalıyım?