config dosyanızı açın sol taraftan NVRAM kısmına gelin 7C ile başlayan satırın karşısında csr-active-config komutunun karşısına: FF0F0000 yazın ve kaydedin. Ardından cihazı yeniden başlatın ve güncellemeleri kontrol edin. güncelleme bulamaması lazım bulursa EFI içindeki APPLE klasörünü silin ve tekrar yeniden başlatın. Güncelleme kontrolü yapın bulamaması gerekiyor.
config dosyanızı açın sol taraftan NVRAM kısmına gelin 7C ile başlayan satırın karşısında csr-active-config komutunun karşısına: FF0F0000 yazın ve kaydedin. Ardından cihazı yeniden başlatın ve güncellemeleri kontrol edin. güncelleme bulamaması lazım bulursa EFI içindeki APPLE klasörünü silin ve tekrar yeniden başlatın. Güncelleme kontrolü yapın bulamaması gerekiyor.
Hocam çok teşekkür ederim akşam deneyeceğim bir de konudan alakasız ama bir şey daha sorabilirmiyim?
Macbook kullanıcıları üç parmak ile sağ sol çekerek masaüstü değiştiriyorlar, ALT-TAB yapmaktan daha efektif olduğunu düşünüyorum.
Bu sistem için hangi tuş kombinasyonlarını kullanmam gerektiğini bulamadım.
Karabiner ile windows keybindings for mac kullanıyorum.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.