Fotoğraf Hackinotsh, Mac Pro Early 2009 Case Mods (Machintosh Kasa)

asi

PADAVAN
5 Şub 2018
131
76
101
46
İstanbul
Hackinotsh, Mac Pro Early 2009 Case Mods.

Machintosh Kasa içerisine PC donanım yerleşimi ve elektronik bağlantu uyumluluğu.

Kasanın kendi fanları (Anakartla bağlantılı sıcaklığa göre, hepsi aktif çalışıyor), güç tuşu ve usb girişleri devre şemasının anakarta uyarlanması (Güç tuşu ve USB'ler çalışıyor ve mini led ışık yanıyor), vb.

Çok emek var çook 🤩

Yapılış Tarihi: 2015

Not: Kasa, bir arkadaşımın yardımıyla, Amerika'dan Apple'ın kendi deposundan sipariş yoluyla, her şey dahil 91 dolara, orjinal kutusunda getirtilmişti.

IMG_2019.JPG

IMG_2021.JPG

IMG_2024.JPG

Not: Güç kablosu orjinal söketini uydurmaya erinmiştim. Direkt yuvadan geçirip taktım gitti :)

2 kopyası.jpg

1 kopyası.jpg

Artık Dock yerine Launchpad'i kullanıyorum. Tavsiye ederim çünkü seri kullanım için daha uygun.
Kısa yol olarak (Solak olduğum için) Ctrl+Yukarı tuşunu ayarladım. Tut, Ctrl+Yukarı, üzerine bırak, açılsın.

İncelediğiniz, ve okuduğunuz için
TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Güzel, zevkli bir iş olmuş. Anakart aynası CNC ile çıkarılabilir aslında, biraz uğraşmak, uğraşırkende zevk almak lazım. Elinize sağlık.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

asi

PADAVAN
5 Şub 2018
131
76
101
46
İstanbul
Güzel, zevkli bir iş olmuş. Anakart aynası CNC ile çıkarılabilir aslında, biraz uğraşmak, uğraşırkende zevk almak lazım. Elinize sağlık.
Teşekkürler. Çok zevk alarak yaptığım bir uğraş olmuştu ;) bitsin istememiştim :)

CNC işlerine girmeden, evde kendi imkanlarımla yapmak istedim aslında. Demir testeresi, matkap vs...