Hackintosh ile Uyumlu Wi-Fİ kartı Tavsiyesi

ardaanil61

APPRENTICE
7 Eki 2018
38
0
1
32
PZEDo_yQKhGYJzp1AmDzNMAHKufl8F2M.jpeg

Merhabalar...
Günlerdir PC'ye mac kurmak için epey vakit harcadım. BOOT sorunu hariç herşeyi çözdüm.

Sistem çok hoşuma gittiğinden Windows'u komple iptal etmeyi düşünüyorum. Sisteme tamamen macOS kuracağım. Sanırım bu mümkün...

Fakat tek eksiğim WiFi kartım. WiFi kartım Mac ile uyumsuz. WiFi kart almayı düşünüyorum, ucuz çıkma ikinci el bir şey işimi görür diye umuyorum. Ayrıca WiFi adaptörü değiştirince sanırım bluetooth da aktif olacaktır?

Sistemimi aşağıda paylaşacağım. Bir wifi kart önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

TOSHIBA P50-A-13K Satellite P50-A-13K - Toshiba

Moderatörün son düzenlenenleri:

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
1ca2c76e498c9d33212de5128e32e1b0.jpeg

Resimde kaba taslak görüldüğü kadarıyla, cihazın half-mini slotuna sahip
Bu sebeple öncesinde ilgili linke yönlendiriyorum seni; Hackintosh Uyumlu Wi-Fi Donanımları | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

DW1510 bulabilirim dersen, önerimdir. Dolar kurunu baz almazsak, 50TL civarı bir rakamdı. Bu aygıtta Bluetooth ile beraber, iMessage vb özellikleri de kullanabilirsin
Sadece wifi yeterli dersen de, Atheros 9485 de seni tatmin edecektir. 20TL civarındaydı 1 ay önce, 3 tane almıştım. mojave desteği de var

Boot sorununu da tek kurulumlu diskte çözeceğini düşünüyorum. EFI daha anlaşılır bir boyut kazanacaktır.. :)

Not: Cihazını açmışken, fan bakımları kozmetik vs bakımlarını da detaya girmeden ve elin yakınsa şayet yapmayı ihmal etme.. :)

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888