Değerli arkadaşlar uzun zaman önce sene galiba 2009 falandı pc ye mac kurma maceram başladı. İlk önceleri iphoneyardim diye bir forum vardı baya aktiftik oralarda, sonraları hackinthos için masa üstü pc topladım 2010 yılında, baya kullanadım halen duruyor o pc. Sonra birkaç laptopta mac kullanadım deken artık yaş ilerledi uğraşacak enerjim kaşmadı. Forumlarda hep klişe bir laf vardı eskiden HACKİNTHOS KULLANANLAR ENİNDE SONUNDA MAC ALIRLAR DİYE meğerse doğruymuş.
2 gün ünce üzel konfigürasyon Macbook pro m3 Max. 64 gb ram 2 tb hdd ve gümüş rengi spariş ettim. Uzay siyahı yerine gümüş seçmenin nedini hep hayalimdeki mac gümüş gri rengi idi.
Hackinthos kullanırken bu siteden çok faydalandım iphoneyardim sitesi kapanmış inşallah bu site uzun ömürlü olur. Hakkınızı helal ediniz Allah hepinizden razı olsun. Kalın sağlıcakla. "Gözüm kulağım buralarda olacak gene"
İnşallah kısa sürede sorunsuz gelir Macbook.
Hackinthos için sabahladığım o heyecalı geceleri unutmayacağım.
2 gün ünce üzel konfigürasyon Macbook pro m3 Max. 64 gb ram 2 tb hdd ve gümüş rengi spariş ettim. Uzay siyahı yerine gümüş seçmenin nedini hep hayalimdeki mac gümüş gri rengi idi.
Hackinthos kullanırken bu siteden çok faydalandım iphoneyardim sitesi kapanmış inşallah bu site uzun ömürlü olur. Hakkınızı helal ediniz Allah hepinizden razı olsun. Kalın sağlıcakla. "Gözüm kulağım buralarda olacak gene"
İnşallah kısa sürede sorunsuz gelir Macbook.
Hackinthos için sabahladığım o heyecalı geceleri unutmayacağım.
Ekli dosyalar
-
282.8 KB Görüntüleme: 290