Başlıktan da anlaşılacağı üzere, imaj var mı? Bu sistemde hiçbir donanımdan destek kesilmedi diyorlar ama ben anlayamadım. Varsa imaj ve config atabilir misiniz?
bence config ayarına gerek yok ben Big Sur kurdum kendi kendine Venturaya güncelledi mükemmel çalışıyor beta güncelleme kısmında isteğe bağlı Sonoma görünüyor sende doğru kurulum yaptıysan sıkıntı çıkmaması lazım diye düşünüyorum ben
ANYmacOS ile istediğiniz macOS imajını indirin
usb diskinizin yedeğini alın sonra 'Untitled' ismini vererek biçimlendirin
sudo '/Applications/macOS Sonoma yükle.app/Contents/Resources/createinstallmedia' --volume '/Volumes/Untitled' diyerek Boot İntall Sonoma Usb'nizi hazırlamış oldunuz
DİKKAT: Recovery kurulum için internet bağlantısı gerekir. Kullanım Talimatları: İstediğiniz sürüm için com.apple.recovery.boot klasörünü bir bölüme veya harici diske kopyalayın. BalenaEtcher vs uygulamalarla yazdırmaya gerek yoktur. Com.apple.recovery.boot klasörünün başka bir klasörde değil...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.