Samsung PM981 ile Mojave dahil önceki diğer sürümlerde bende sıkıntı yaşamıştım. Uzun süredir yükleyemiyordum OSX'i. Yeni catalinada deneme yapayım dedim sorunsuz yükleyebildim. Catalina denemelisin.Daha önce Samsung PM981 ile sorun yaşamıştım. Yeni NVME m.2 psd almayı düşünüyorum. James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Hackintosh uyumlu mudur acaba ?
İki gün önce denedim olmadı. Nasıl yaptığını açıklayabilir misin rica etsem ?Samsung PM981 ile Mojave dahil önceki diğer sürümlerde bende sıkıntı yaşamıştım. Uzun süredir yükleyemiyordum OSX'i. Yeni catalinada deneme yapayım dedim sorunsuz yükleyebildim. Catalina denemelisin.
Buradaki imajı kullandım hocam. Ekstra birşey yapmadan direk gördü. Bende şaşırmıştım. BIOS Ayarlarında AHCI Seçili olduğuna emin olun.İki gün önce denedim olmadı. Nasıl yaptığını açıklayabilir misin rica etsem ?
Teşekkür ederim hocam. Peki kullamım sırasında aniden kapanma kernel panic vs oldu mu ?Buradaki imajı kullandım hocam. Ekstra birşey yapmadan direk gördü. Bende şaşırmıştım. BIOS Ayarlarında AHCI Seçili olduğuna emin olun.
![]()
macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
**********GÜNCEL İMAJ ve REHBER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TAKİP EDİN********* https://osxinfo.net/konu/macos-catalina-intel-ve-amd-kurulum-imaji.23972/ Apple yeni macOS işletim sistemi macOS 10.15 Catalina 'yı dün itibari ile kullanıma sundu. Bizde sizler için hemen kurulum imajını hazırladık...osxinfo.net
Hayır şuan sorunsuz kullanıyorum. Hatta sistemi 5 kez falan yeniden kurdum bazı nedenlerden dolayı (ssd değil) hiçbirinde ssd kaynaklı bir sorun yaşamadım. Aynı SSD üzerinde hem Windows hem MacOS kurulu.Teşekkür ederim hocam. Peki kullamım sırasında aniden kapanma kernel panic vs oldu mu ?
Hocam bende de samsung pn961 var. Sisteminiz nedir acaba yazabilir misinizHayır şuan sorunsuz kullanıyorum. Hatta sistemi 5 kez falan yeniden kurdum bazı nedenlerden dolayı (ssd değil) hiçbirinde ssd kaynaklı bir sorun yaşamadım. Aynı SSD üzerinde hem Windows hem MacOS kurulu.
Merhabalar Samsung pm981 kullanabiliyor musunuz macOS iÇin.Teşekkür ederim hocam. Peki kullamım sırasında aniden kapanma kernel panic vs oldu mu ?
Evet şu an catalina da kullanıyorum. Şuradaki yazılanları uyguladım. linkMerhabalar Samsung pm981 kullanabiliyor musunuz macOS iÇin.
Bu güzel bir haber ben ilk aldığımda cihazıma yükleyememiştim ve eğer müsait olursanız bunun için kısa bir rehber yazabilir misiniz? Diğer üyelerimiz için daha açıklayıcı olur linkte verilenleri özetlerseniz güzel olur.Evet şu an catalina da kullanıyorum. Şuradaki yazılanları uyguladım. link
Boş bir zamanımda yazmaya çalışacağım.Bu güzel bir haber ben ilk aldığımda cihazıma yükleyememiştim ve eğer müsait olursanız bunun için kısa bir rehber yazabilir misiniz? Diğer üyelerimiz için daha açıklayıcı olur linkte verilenleri özetlerseniz güzel olur.
Ssd sorunlu yama ve kext yapılsa dahi sorun verme ihtimali çok yüksek bu sebeple başka bir ssd veya varsa hdd ile kurulum yapmanızı öneririmHocam bende sizle aynı laptop kullanıyorum. 5 sefer Mojave kurmaya çalıştım kurulmadı... Sonra 3 sefer catalina ile uğraştım. Onuda beceremedim. En son tekrar denedim.. Son 2 dakika kaldı yazan yerde laptop dondu.
Sizden ricam bir rehber hazırlamanız...
SSD pm981a kullanıyorum bende... Ondan mı hata var anlamadım..
İStanbula geldim. Ücretli kuruluma bile razıydım geçen gün kimse kuramadı... Boot bile edemedilerEn azından ben kurulum ekranına dek gelmiştim..
Sizden ricamm yardımcı olun...
acidanthera/NVMeFix yani deneyenler var ben şahsen denemedim göze alamadım eğer istersen bu kexti kurulum diskindeki EFI kısmında Clover kexts other içine veya opencore için oc kexts içine koy ve config işle o şekilde dene.@Hocam sorun yaşayanlar başta var ama çoğu mojave ve alt sürümde aşırı yaşamış ani kapanmalar felan..
Catalina ve üst sürümlerde peki sorun yaşayan kişi göremedim.. Denemekten zarar gelmez. Kurduk diyelim sonradan kapandığın da sorun yaşadığımızda bir USB uzaktan windows geri döneriz. Ama denemesek keşke diyeceğiz. Bu bakımdan keşke deneseydim dememek için deneylim..
Tekrardan Merhabalar bu disk için nasıl bir uygulama yaptınız özetleyebilir misiniz?Evet şu an catalina da kullanıyorum. Şuradaki yazılanları uyguladım. link
Hangi rehber? Sana zaten bu konunda yanıt verildi. Bu modelin desteği yok. Konunda paylaştığın bağlantıda bu özellikle belirtilmiş. NVMefix.kext ve kernel yaması ile tanıtmış ama sistem o kadar çok sorun vermiş ki kişi bu diski değiştirmiş. Senin de yapman gereken bu.
İlgili forumda Rehberi yayınladım bunun için@montezuma hocam 1fobofobo beyfendi. Bu disk ile sıkıntısız kullanıyor muş. O kurulum aşamalarını merak ettik ne ler yaptı kendisi tam olarak. Onu bekliyordum.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.