Bu ürünü de aldıktan sonra, tamamen bir osx deneyimi yaşayabilirim.Benin kullandığım ürün bu.
ABWB WIFI+Bluetooth Wireless PCI-E Card For Apple Hackintosh MAC OS X Computer | eBay
Sorunsuz kullanıyorum. Her ne kadar Asus Z170 Deluxe anakartımın üzerindeWi-Fi+ BT OS X destekliyorsa da, BIOS ekranında ve boot ekranında Magic Trackpad ve Kavye görmediği için bu ürünü kullanıyorum. Ancak tabi bu durum ilk nesil Trackpad için geçerli idi. Yeni nesil Klavye ve Trackpad USB desteği olduğundan Asus'un üzerindeki Wi-Fi kullanma imkanım var artık.
Hocam bu kartı almak istiyorum da Türkiye'ye kargo yok ...Benin kullandığım ürün bu.
ABWB WIFI+Bluetooth Wireless PCI-E Card For Apple Hackintosh MAC OS X Computer | eBay
Sorunsuz kullanıyorum. Her ne kadar Asus Z170 Deluxe anakartımın üzerindeWi-Fi+ BT OS X destekliyorsa da, BIOS ekranında ve boot ekranında Magic Trackpad ve Kavye görmediği için bu ürünü kullanıyorum. Ancak tabi bu durum ilk nesil Trackpad için geçerli idi. Yeni nesil Klavye ve Trackpad USB desteği olduğundan Asus'un üzerindeki Wi-Fi kullanma imkanım var artık.
Montezuma, bu bluetooth adaptörü driver olmadan hackintosh sistemde otomatik tanınıyor mu? Çünkü sitesinde mac için driver bulamadım. Test makinanız da kullandığınızı söylemişsiniz. Bu adaptöre bluetooth klavye takıp sorunsuz kullanabilir miyiz. Bluetooth bağlantılı klavye almayı düşünüyorum da. ( http://www.vatanbilgisayar.com/trust-22238-nado-kablosuz-bluetooth-klavye.html )Şu olabilir. Test makinamda kullanıyorum.
18187 BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR - Vatan Bilgisayar
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Burada @zamirpolen çalıştığın teyit etmiş.Montezuma, bu bluetooth adaptörü driver olmadan hackintosh sistemde otomatik tanınıyor mu? Çünkü sitesinde mac için driver bulamadım. Test makinanız da kullandığınızı söylemişsiniz. Bu adaptöre bluetooth klavye takıp sorunsuz kullanabilir miyiz. Bluetooth bağlantılı klavye almayı düşünüyorum da. ( http://www.vatanbilgisayar.com/trust-22238-nado-kablosuz-bluetooth-klavye.html )
Montezuma, yardımların için çok teşekkür ederim. Bluetooth cihazını aldım ve sierra da otomatik tanıdı çalıştı. Bluetooth klavye taktım. Onu da otomaik tanıdı. Bir sorum daha olacak clover ekranın da bluetooth klavye çalışmıyor peki bunun çözümü var mi?
Bunun bir çözümü yok maalesef.Montezuma, yardımların için çok teşekkür ederim. Bluetooth cihazını aldım ve sierra da otomatik tanıdı çalıştı. Bluetooth klavye taktım. Onu da otomaik tanıdı. Bir sorum daha olacak clover ekranın da bluetooth klavye çalışmıyor peki bunun çözümü var mi?
Tamam üstadım. Ordan da artık maus ile geçeceğiz. Sağolasın.Bunun bir çözümü yok maalesef.
AirDrop çalışıyormu Trust 18187 Bluetooth 4.0 ile? sorunsuz şekilde
Üstad şu önerdiğim cihaz ile dosya alış verişi yapılırmı iPhone ve Hackintosh arası.Şu olabilir. Test makinamda kullanıyorum.
Denemen gerekiyor. Kullanan üyemizin konusu var. Kendisine ayrıca sorabilirsin.Üstad şu önerdiğim cihaz ile dosya alış verişi yapılırmı iPhone ve Hackintosh arası.
Bendekide Trackpad için falan iş görüyor ama, AirDrop da fıx kalıyor =\ amacım dosya falan transfer etmek üstad, neyse saol olmadı iOGear alırız.Denemen gerekiyor. Kullanan üyemizin konusu var. Kendisine ayrıca sorabilirsin.
Trust 18187 Bluetooth 4.0 Adaptor ile Trackpad çalışır mı ? | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Arkadaşlar iyi bayramlar...Şu olabilir. Test makinamda kullanıyorum.
Aşağıda bir düzenleme yaptım ancak bir garantisi yok. High Sierra kullandığını düşünerek, HS içindeki kext'te yaptım.Bu ürün(18187 BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR) 10.13 de tak ve çalıştır şeklinde çalışıyor mu?
Bende aşağıdaki dongle var ama ne denediysen 10.12 ve 10.13 de çalıştıramadım. En son 10.6 da çalıştırmıştın diye hatırlıyorum. Asus Z87 anakart üstündeki wifi ve bluetooth adaptörü bluetooth kısmında verinli çalışmıyor. Magicmouse da sürekliliği olan bir takılma var. Antene yakın olması gerekiyor![]()
Merhaba, anca dönebildim, kusura bakmayın lütfenA
Aşağıda bir düzenleme yaptım ancak bir garantisi yok. High Sierra kullandığını düşünerek, HS içindeki kext'te yaptım.
İlk olarak System / Library / Extensions içinden IOBluetoothFamily.kext yedeğini al.
Ardından bunu sil ve paylaştığım kexti KCPM ile System / Library / Extensions içine kur.
Yine KCPM ile Rebuild cache yapıp kontrol et.
IOBluetoothFamily.kext.zip
Dongle benim işimi görür. Sadece Magic Mouse kullanıyorum. IOgear a bakacağım bu şartlarda. Çok teşekkürler...Tak çalıştır yok. Hemen hemen hepsi için sürücü kurulması gerekiyor. Ayrıca BT ile airdrop, continuous vs kullanmak gibi niyetin varsa USB dongle ile bu özellikler çalışmaz. Bunun için PCIe kart kullanmalısın. BT USB olarak IOgear olabilir diye düşünüyorum.
Kadıköy yazıcıoğlu işhanının girişinde soldaki dükkan. Firma adı Elsan.merhaba. Tekom cyber blue için ben adres sorabilirimteşekkürler
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.