HD 7770 çift monitör görünüyor.

ridvan_ozturk

APPRENTICE
11 Nis 2017
32
5
21
35
Giresun
Sistem Özellikleri: Intel Core i3 4170, Asus H81M-D, 8 GB DDR3 RAM, Sapphire HD 7770
Sierra 10.1.2.6 kurulumunu başarıyla tamamladım. Görüntülerde herhangi bir sorun yok, cloverdan Inject ATI işaretlediğimde çift monitör takılı gibi görünüyor. HDMI to VGA ile görüntü alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Birde DVI to VGA ile bağladığımda boot ederken görüntü gidiyor. HDMI to VGA'ya göre biraz daha keskin görüntü veriyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Ekli dosyalar

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Lilu ve whatevergreen kextlerin güncel sürümleri ile dene.
Ek olarak radpg=15 ve -raddvi komutları ekleyip dene. Buda olmaz ise bu rehber ile edid düzenlemesi yapıp dene. Tabi bunları inject ati işaretli yada işaretsiz olarak deneme yap.

ridvan_ozturk

APPRENTICE
11 Nis 2017
32
5
21
35
Giresun
Lilu ve whatevergreen kextlerin güncel sürümleri ile dene.
Ek olarak radpg=15 ve -raddvi komutları ekleyip dene. Buda olmaz ise bu rehber ile edid düzenlemesi yapıp dene. Tabi bunları inject ati işaretli yada işaretsiz olarak deneme yap.
Lilu ve whatevergreen en son yüklü, radpg=15 girdim. Sadece inject ati seçili olduğunda çift monitör oluyor, işareti kaldırdığımda da grafikler normal çalışıyor. Bu şekilde sorun olmazsa sadece dvi çalıştırmam lazım. -raddvi denerim o zaman. Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed

ridvan_ozturk

APPRENTICE
11 Nis 2017
32
5
21
35
Giresun
İnject ati işaretsiz olarak sorun yok ise öyle kullan. Çeviriler bazen sorunlu çalışıyor. Ama Dvi için Framebuffer yamasını bu uygulama ile yapıp deneyebilirsin. Ek olarak bu uygulamayı kullabilmek için gpuz ile ekran kartının vga bios romunu çıkartman lazım. JogleLew/amd-framebuffer-utility
Yada bu rehber ile yapıp dene. ATI / AMD Grafik Kartları için Framebuffer Düzenlemek
Hocam elimden geldiğince framebuffer yamasını yapmaya çalıştım ama çalışmadı. Ekran kartındaki çıkış DVI-I sanırım analog sinyal veriyor ondan olabilir mi?
-raddvi çalışmadı, radpg=15'i kaldırıp -radvesa eklediğimde görüntülerde bozulma oluyor, ekran kartı 1 mb görünüyor. DisplayPort to VGA alsam nasıl olur?