Arkadaşlar selam,
Sierra'dan High Sierraya geçmek için AppStore üzerinden aracı indirdim. SSD nin apfs formatına dönüşmesini istemediğim için terminal üzerinden aşağıdaki kodu giriyorum
Çıktı şöyle oluyor
Lisans anlaşmasını yüklemeden kuruluma başlaması için sonuna --agreetolicense eklediğimde ise sonuç şöyle oluyor
APFS olarak güncelleme yaptığım zaman Boot çok uzun sürüyor ve sistemimde aşırı yavaşlamalara sebep oluyor.
Bu hatayı biraz araştırdığımda herkes aracı silip yeniden yüklemeyi tavsiye etmiş fakat bunu denedim birkaç kez ama yine sonuç aynı oldu.
Sistem bilgilerim imzamda mevcut. İlgilenen herkese çok teşekkürler şimdiden.
Sierra'dan High Sierraya geçmek için AppStore üzerinden aracı indirdim. SSD nin apfs formatına dönüşmesini istemediğim için terminal üzerinden aşağıdaki kodu giriyorum
Kod:
/Applications/"Install macOS High Sierra.app"/Contents/Resources/startosinstall --converttoapfs NO
Lisans anlaşmasını yüklemeden kuruluma başlaması için sonuna --agreetolicense eklediğimde ise sonuç şöyle oluyor
APFS olarak güncelleme yaptığım zaman Boot çok uzun sürüyor ve sistemimde aşırı yavaşlamalara sebep oluyor.
Bu hatayı biraz araştırdığımda herkes aracı silip yeniden yüklemeyi tavsiye etmiş fakat bunu denedim birkaç kez ama yine sonuç aynı oldu.
Sistem bilgilerim imzamda mevcut. İlgilenen herkese çok teşekkürler şimdiden.
- BootLoader
- BL: OpenCore
- Laptop Modeli
- Model : Lenovo Ideapad 300-15ISK 80Q7
- Anakart Modeli
- MB: V2GRTC 5B20K38221
- İşlemci Modeli
- CPU: Intel Core i7 6500U
- Grafik Kartı
- GPU: Radeon M330 & IGPU: HD Graphics 520
- Ses Kartı Modeli
- SC: Conexant CX20751/2