Catalina ,hdd komple AFPS formatına çevirilererek kuruluyor.Bundan dolayı ikinci harddiski kullanabilirsiniz.Fakat içinde bilgi varsa onlarda gider.Bu durumda SSd'de iki işletim sistemi olsun istiyorsanız en güzeli mojave kurmaktır.Mojave kurulumda ister ssd'de ister ikinci hdd'de bir alan oluşturup oraya da yapabilirsin.Fakat bu sefer ssd, hız nimetinden tam performans faydalanamazsın.İkinci hdd'ye kurmanın artısı kurulumda kolaylık sağlar.
Bu link sana faydalı olacaktır.
osxinfo.net
Bununla başlarsan daha iyi edersin.
osxinfo.net
Sana tavsiyem çok iyi okuyarak uygula.En ufak atladığın bir konuyu defalarca denedikten sonra fark ediyorsun ki yazılmış!.Sonra ben bunu neden görmedim diyorsun.
Bu link sana faydalı olacaktır.
Dual Boot Mojave kurulumu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Tek HDD'ye nasıl dual Boot kurulumu yapma konusunda bana yol gösterebilir misiniz.
Bununla başlarsan daha iyi edersin.
Adım adım MacOS Hackintosh Kurulum Rehberi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Resimleri Ben Düzenledim, Umarım Yeni Arkadaşlara Faydalı Olur. Konu Sabitlenirse Mutlu Olurum. İyi Çalışmalar Dilerim :) Öncelikle şunu belirtmek isterim; bu sistemi kurmak için zaman ayırmalısınız. Yani Windows gibi tak usb yi al windows 7 yi gibi bir işletim sistemi değil, unutmayın ki...
Sana tavsiyem çok iyi okuyarak uygula.En ufak atladığın bir konuyu defalarca denedikten sonra fark ediyorsun ki yazılmış!.Sonra ben bunu neden görmedim diyorsun.
- BootLoader
- Opencore 0.7.5
- Laptop Modeli
- DESKTOP
- Anakart Modeli
- Gigabyte GA-Z77X-D3H
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-3770K
- Grafik Kartı
- PowerColor AMD Radeon HD7870 2 GB
- Ses Kartı Modeli
- VIA VT2020/VT2021
- Ağ Aygıtları
- Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet
- Disk ve RAM
- INTEL SSD 240GB - SEAGATE 1 TB 7200 - Sandisk SSD PLUS 240 GB / 8 GB DDR3 2133 MHZ