ÇÖZÜLDÜ High Sierra kurulu sistem üzerinden windows 10

bestal

APPRENTICE
27 Mar 2018
28
5
21
60
Bilgisayarımda high sierra 10.13.3 var,
Ayrı HDD'lere UEFI MacOS Sierra | Windows 10 | Ubuntu Kurulumu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
rehbere göre 8GB flash belleği windows 10 uefi olarak hazırladım,Biostan CMS yi bulamadım Enable yapamadım?Ayrı bi hdd ye kurulum yapacağımdan disk izlencelerinden GPT bölüm Mas Os günlüklü olarak formatladım.Win 10 imajını taktım os x bölümünü sildim custom seceneği ile devam ettim dosya kopyalama aşamasında WİNDOWS YÜKLEMEYİ TAMAMLAYAMADI BU BİLGİSAYARA WİNDOWS YÜKLEMEK İÇİN YÜKLEME PROGRAmiNI TEKRAR BAŞLATIN uyarısı geliyor.Yeniden başlattığımda ise Hdd nin NTFS olduğunu Fat32 yapmam gerektiğini söylüyor.Vel hasıl Kuramadım.Yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.

Sorunun cevabı bu olsa gerek hacintosh üzerinden boot campı çalıştırıp ya da başka bi şeyle windowsu kuramıyormuşuz,önce windows yüklenecek sonra high sierrayı yüklemek gerekiyormuş.Doğru mu?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Sorunun cevabı bu olsa gerek hacintosh üzerinden boot campı çalıştırıp ya da başka bi şeyle windowsu kuramıyormuşuz,önce windows yüklenecek sonra high sierrayı yüklemek gerekiyormuş.Doğru mu?
Değil. Ayrı HDD' lere kurulumda ilk hangisini kuracağın farketmiyor. Tek HDD' de ise mac+Win şeklinde olması özellikle UEFI / Dual Boot açısından önemli. Senin durumunda ise sorun linkini paylaştığın konudaki gibi diskinde hasar olmuş olması olabilir. BIOS ayarlarını Default yapıp dene. USB imajın UEFI olarak hazırladığından emin ol. Yada tekrar yazdırıp deneyebilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Dediğim gibi, diskinde hata vardır. Farklı bir disk edinip deneme yapmalısın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

bestal

APPRENTICE
27 Mar 2018
28
5
21
60
ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Şöyle bi kurulum yaptım;clover ile kurduğum mac os high sierra diskinin elektrik bağlantısını kestim,başka bi hdd ye windows 10 kurdum,kurulumdan sonra her ikisi de çalışıyor.lakin boot u ayarlayamadım.hangisini açmak istersem biostan seçim yaparak girebiliyorum.Bu konuda yardım edebilirmisin?Teşekkürler..

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Şöyle bi kurulum yaptım;clover ile kurduğum mac os high sierra diskinin elektrik bağlantısını kestim,başka bi hdd ye windows 10 kurdum,kurulumdan sonra her ikisi de çalışıyor.lakin boot u ayarlayamadım.hangisini açmak istersem biostan seçim yaparak girebiliyorum.Bu konuda yardım edebilirmisin?Teşekkürler..

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler