Ya ben yanlış yaptım yada olmuyor. USB takılı değilse direkt Windows’ta başlıyor. Mojave de bir kaç deneme ile yapmıştım bunda 1 hafadır uğraşıyor USB siz açılmıyor#4 mesajdaki adımları uygula.
Demek ki çözüm olarak paylaştığım konudaki adımları tam olarak uygulamıyorsun. O konuyu incelersen soruun tam olarak aynı olduğunu görebilirsin. Ve yardımcı olmamızı da istiyorsan neleri denediğini ve aldığın hataları ayrıntılı yaz. Sadece "denedim olmuyor" yeterli değil.Ya ben yanlış yaptım yada olmuyor. USB takılı değilse direkt Windows’ta başlıyor. Mojave de bir kaç deneme ile yapmıştım bunda 1 hafadır uğraşıyor USB siz açılmıyor
Özür dlr. Şimdi yeniden okudum yazdıklarımı tamamen yanlış anlatmışım. İlginiz içinde çok teşekkür ederim.Demek ki çözüm olarak paylaştığım konudaki adımları tam olarak uygulamıyorsun. O konuyu incelersen soruun tam olarak aynı olduğunu görebilirsin. Ve yardımcı olmamızı da istiyorsan neleri denediğini ve aldığın hataları ayrıntılı yaz. Sadece "denedim olmuyor" yeterli değil.
Şu an için USB ile başlatırsam clover menüm böyleTimeout 5 yapıp Clover Boot Menüde kurulu sistemlerin görünüp görünmediğini teyit et.
Sata mode AHCI olarak seçili. BiOS ta legacy veya UEFI olarak seçebileceğim bir menü yok..BIOS ayarların nedir? BIOS legacy veya UEFI oalrak ayarla. Verdiğin rehberi takip et. USB / EFI'isni olduğu gibi HDD / EFI içine atarak deneme yap.
Clover Boot menü için aşağıda fotoğraf paylaştım. Ayrıca bios ta ad Boot options diye bir menü yok.Clover Boot Menü içinde Boot OPtions varsa burada add clover.. gibi bir seçenek var mı? Bunu işaretledin mi? BIOS içinde Add Boot options gibi bir seçenek varsa buradan Clover Boot dosyasını ekledin mi?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.