Arkadaşlar merhaba, bu sorunla ilgili daha önce de konu açmıştım ve yardımlarınızla başarılı bir şekilde boot sorununu halletmiştim. Fakat tekrardan aynı sorunla karşı karşıyayım.
Not: Şuan pc de sadece macOS var, daha önce windows kullanırken de usbsiz boot olmuyordu pc.
osxinfo.net
Bu rehbere göre kurulumumu yaptım.
Bu rehberin 5:57. saniyesine göre de yapmayı denedim
Onun haricinde mac ilk kurulduğunda efi boot edip, usb içindeki Clover ve boot klasörlerini buraya atıp Clover ekranında Clover boot optionstan ilk seçeneği enterlayıp denedim.
her seferinde usbsiz boot etmeye çalıştığımda aynı sonucu veriyor ;
diskutil sonucu ;
Yardımınız için teşekkürler.
Not: Şuan pc de sadece macOS var, daha önce windows kullanırken de usbsiz boot olmuyordu pc.
High Sierra Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Google da indirme limiti dolduğu için İndirme yapamayanlar şu yöntemi deneyebilir: Gmail hesabınıza giriş yapın, Linki açın ve sağ üstte yer alan Drive ikonuna tıklayarak linki kendi gmail hesabınız içerisindeki drive a kaydedin, Kendi Drive ekranınızı açın, eklediğiniz linki bulun ve sağ...
Bu rehbere göre kurulumumu yaptım.
Bu rehberin 5:57. saniyesine göre de yapmayı denedim
Onun haricinde mac ilk kurulduğunda efi boot edip, usb içindeki Clover ve boot klasörlerini buraya atıp Clover ekranında Clover boot optionstan ilk seçeneği enterlayıp denedim.
her seferinde usbsiz boot etmeye çalıştığımda aynı sonucu veriyor ;
diskutil sonucu ;
Yardımınız için teşekkürler.
- BootLoader
- opencore 0.7.5
- Laptop Modeli
- bigsur 11.6
- İşlemci Modeli
- i5-10210u
- Ses Kartı Modeli
- ALC233
- Ağ Aygıtları