Merhabalar ,siz değerli ustalar sayesinde günlerce uğraşımın sonucu bu sisteme tüm özellikleri çalışan Hachintosh kurmayı başardım boot ayarlarınıda yaparak Win+ Mac konforuna kavuştum.
[Başarılı Kurulum] MSI 970 GAMING & AMD FX-4100 | NVIDIA 9400 GT | macOS High Sierra UEFI | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ancak 2 sorunum kaldı;
1. Uyku moduna aldığımda sistemin bir daha uyanamaması ve ölüm uykusuna dalması..
bilgisayarı kapatıp -açmak zorunda kalıyorum.
forumda çeşitli çözüm önerilerini denedim maalesef başarılı olamadım.
amd ekran kartlarının uyku modu konusunda sorunlu olduğunu biliyorum. Acaba son zamanlarda gelişme var mı?
veya benim gibi amd işlemci +R9 380 kullanıp çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
2. USB 2.0 ..
USBInjectall.kext yükledim, clover'dan fixusb işaretledim ama 2.0'ları çalıştıramadım. İlginç şekilde 3.0'lar sorunsuz çalışıyor, Aslında çokda önemli bir sorun değil ama bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum
Bu büyük forum sayesinde sıfırdna bilgi edinip sisteme kurmam bile mucize.
config dosyam:
[Başarılı Kurulum] MSI 970 GAMING & AMD FX-4100 | NVIDIA 9400 GT | macOS High Sierra UEFI | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ancak 2 sorunum kaldı;
1. Uyku moduna aldığımda sistemin bir daha uyanamaması ve ölüm uykusuna dalması..
bilgisayarı kapatıp -açmak zorunda kalıyorum.
forumda çeşitli çözüm önerilerini denedim maalesef başarılı olamadım.
amd ekran kartlarının uyku modu konusunda sorunlu olduğunu biliyorum. Acaba son zamanlarda gelişme var mı?
veya benim gibi amd işlemci +R9 380 kullanıp çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
2. USB 2.0 ..
USBInjectall.kext yükledim, clover'dan fixusb işaretledim ama 2.0'ları çalıştıramadım. İlginç şekilde 3.0'lar sorunsuz çalışıyor, Aslında çokda önemli bir sorun değil ama bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum
Bu büyük forum sayesinde sıfırdna bilgi edinip sisteme kurmam bile mucize.
config dosyam: